Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (33)

plakát

F1: Touha po vítězství - Série 4 (2022) (série) odpad!

Hezky zpracováno, ale celé to zkazil poslední závod a přístup Masiho. Bohužel nefér výhra zkazí celý požitek...

plakát

Srdcerváči (2022) (seriál) 

Netflix a jejich umělé tlačení LGBTQ káry jede dál. Mám několik gay kamarádů a i jim na Netflixu vadí, že snad není seriál, kde by toto nebylo nějakým způsobem napasováno (Elite, Sex education, Bridgerton - kde to v knihách není etc.).

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Do 6. epizody 4,5*, ale po příchodu VIP, kteří se chovají naprosto stupidně a absolutně jim nelze věřit jejich herecký výkon, nelogická 5. hra (myslel jsem, že všichni mají mít stejné šance, což u 5. hry jasně neplatilo), tak hodnocení padá na 2,5 - 3*. Ještě mi zbývají 2 díly, takže dojde ještě k možné revizi.

plakát

14 vrcholů: Nic není nemožné (2021) 

Obdivuhodný, ale bohužel ze sportovního hlediska hodně snížený výkon použitím expedičního místo alpského stylu a využitím kyslíku.

plakát

Učitelka (2016) 

Komunista @Marigold asi nedokáže pohlédnout do zrcadla doby. Skvělé zpracování tehdejší doby a lidí, kteří se takto mohli chovat.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Divím se, že z verbala nevypadlo opět nějaké kanální moudro při jeho hodnocení. Každopádně seriál je trochu "goofy", ale taky upozorňuje na spoustu problémů ve zdravotnictví nejen v USA. Humor a herecké výkony jsou super a nemůžu hodnotit jinak než 5*.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Myslel jsem, že se u toho alespoň zasměju, ale tohle je tak tragický, že to nejde brát ani jako parodii...

plakát

Stranger Things - Season 3 (2019) (série) 

Nejhorší série zatím. Spousta nelogičností - do tajné "americké" základny se Hopper dostal, ale po chvíli ho chytili. Do TOP secret ruské základny se dostane banda dětí a v klidu si odejdou. Mind flayer by asi tak 10x mohl zabít spoustu lidí z party, ale místo toho na ně "řve", aby někdo mohl včasně zasáhnout. Hned při 1. známce něčeho zvláštního volám armádu a nesnažím se to řešit sám atd. První 2 série pecka a najednou přichází obrovské zklamání. Pokud 4. série bude pokračovat v trendu, tak ani nebudu dále sledovat...

plakát

Bitva o Černobyl (2006) 

Co k tomu dodat. V rámci možností bylo popsáno nepopsatelné. Ani se mi nechce myslet na to, jak by vypadal dokument, kdyby byly dostupné všechny materiály, které SSSR reálně nashromáždilo...konec konců to akademika Legasova dohnalo k sebevraždě.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Nevěděl jsem, jestli chce Žito víc princeznu, nebo Neklana. Herecké výkony strašné, scénář jako slohová práce 8 letého dítěte a hudební vložky jak z tvotby Olivie Žižkové. Nevidět tuto pohádku by bylo Z pekla štěstí!