Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (387)

plakát

Zaklínač - Série 2 (2021) (série) 

Relativní nadšení po prvním dílu vzalo velmi rychle za své. To že jde příběh pozměnit nebo vymyslet nový děj nám ukázali tvůrci herního Witchera, takže to jde, ale nesmí se toho chopit kokoti, kteří naprosto kálejí na fungování světa a chování postav. Proč musí skoro všichni dělat přesný opak než než je v LORE? Linka Yennefer je úplně o hovně a kdyby tam vůbec nebyla, bylo by to všem fuk. Achjo jsem fakt nasraný, důvod proč to asi budu dál sledovat je dokonalý Cavill, ten pro tu roli dýchá. P.S. Another black witch?!! OH come on!

plakát

Black Widow (2021) 

Neurazí ani nenadchne a podle mě velká škoda, že nevyužili potenciál Taskmastera. Úplně odbytá postava. No nic, musíme si zvykat, že po Endgame už ty marvelovky budou stát za hovno.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Za mě teda nejhorší Zackův film. Chápu, že zombie film nemůže být "jakože" chytrý, ale tahle přehlídka totálně klišoidních nebo nelogických scén.... panečku. Musím teda "pochválit" strašně hezky předpisový casting. Rasově vyvážený, hlavní svině bílý šmejd, chyběl už fakt jen tranďák. Snad teda příště, protože je jasné, že příště bude. Ale to já milerád vynechám.

plakát

Godzilla vs. Kong (2021) 

Všechno, co se točilo kolem lidí byl čistý odpad, totální scénáristická sračka (vlastně to samé se dá říct o dvojce Godzilly). Ostatní (monstra) docela solidní, bitky se mi líbily, jenže jich je málo a musíme se věnovat "důležitějším", lidským kokotinám. 45%. P.S. Slečna Brownová je nehorázně hrozná herečka.

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Hrozná píčovina. *Spoiler Alert* Kdyby se ukázalo, že poslední půlhodina byla jen vidina umírající hlavní postavy, tak bych to hodnotil velice, ale velice kladně. Ale to ne! Takhle mi bylo ze začátku děje opravdu skoro až fyzicky špatně a nechtěl jsem to dokoukat. Jenže dokoukal... bohužel. Proč bohužel, no protože takový pičatý závěr (ne úplný konec), takhle dementní mafii a takhle GENIALNÍ, sebevědomou, feministicko-lesbickou, muže nenávidějící ženu... z toho by jeden blil. Šikulka.

plakát

WandaVision (2021) (seriál) 

Nemůžu říct, že by mě to nebavilo, začátek série a to tajemno okolo Westview bylo super, ale přeci jen mi bylo slíbeno něco, co změní dění v MCU.... což se podle mě nestalo. Finále takové meh, jak jsem říkal pořád jsem čekal na nějakou tu bombu na závěr..., tudíž výsledná známka 3/5.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Mandalorian by pravil: This is definitely not the way. Další potvrzení, že ženy neumí točit akční filmy a nebo vytvořit uvěřitelný strong female charakter, sorry jako. Kdysi to šlo (Sarah Connor, Ripleyová, Nevěsta, vlastně i první díl WW byl fajn), ale teď když se musí dodržovat kvóty, jde to od desíti k pěti. Lizard z prvního Amazing Spider-Mana byl pro mě symbol opravdu hnusného CGI a tady Cheetah se dostává na skoro stejnou úroveň. Naprosto zbytečný film a jak někdo psal, tohle se mohlo odehrávat hodinu před BvS a nebo klidně hned po druhé světové válce. Evidentně si na ty události nikdo nepamatuje. 35%.

plakát

Old Guard: Nesmrtelní (2020) 

Akční film s vysokým výskytem multikulti srajd... wow to tady dlouho nebylo. Musím říct, že dodívat TO, byl nadlidský úkol. Hlavní cílovka pro tenhle film měli být všichni ti vyznávači BLM, LBGT a podobného vyznání... jenže někdo zapomněl, že tito lidé na akční filmy vůbec nekoukají. Tak tu máme ve výsledku film, který se snaží uspokojit všechny, jen ne lidi s mozkem. Nebylo to daleko od odpadu.

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Pro lidi, kteří mají strach, že seriál nebude vysvětlen mám 2 rady. Za prvé dojeďte ty 3. série do konce a druhá, nejlépe celý seriál najednou. Za sebe můžu říct, že co jsem chtěl, vysvětleno bylo, pro mě konec a celý průběh dával smysl. Úplně pochopím když někdo ten konec odbyde. Já si to opravdu užil, přiučil se trochu němčiny a hlavně nemám problém si to dát celé znova. Člověk pak ocení seriál od začátku. Pecička.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Začnu jednoduchým konstatováním... je to tam. Hrdina z mé oblíbené knižní a herní ságy se konečně dočkal vymazleného zpracování a přenesení na TV obrazovky a já bych nejdřív zmínil pár drobností, co mi byly lehce proti srsti. A to podle mě ne moc vydařeného obsazení Fringilly a Triss a trošku uspěchaná dějová linka Ciri. Jinak samá chvála. Líbilo se mi, že nejdřív byl Geraltův svět představen prostřednictvím povídek, které byly epizodické a postupně jsme se tak seznamovali s prostředím a novými postavami (věřím, že pro nečtenáře to mohlo být trošku složitější to dějové přeskakování). Asi nejvíc jsem si oblíbil Marigolda, který jako by vypadl z knihy. Potvory vypadaly luxusně, souboje taky. Za mě tedy velká spokojenost a akorát mě bude srát to nekonečné čekání na další řadu. EDIT: Po třetí sérii sesazuju 2 hvězdy. Ten sešup je neuvěřitelný, ale co taky čekat, když se doslova sere na knižní předlohu a každá postava je hrozně castingově vybraná a pak teda totálně pozměněná (z Emhyra udělali fakt skoro nýmanda, určitě by si nenechal do ničeho kecat čarodějkama nebo jinýma nulama).