Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

„Uchovávám si vzpomínku na den, kdy se mě můj vnuk zeptal: Dědo, byl jsi za války hrdina? Ne, ale sloužil jsem v rotě plné hrdinů.“ Major Richard D. Winters

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Vítejte ve světe Setha MacFarlanea, kde se meze absurdity nekladou. Pro mě to je jeden z mála seriálů, kde kvalita s příbývajícími díly stoupá. Nikdy bych neřekl, že něco kresleného překoná Simpsny. Po 7. sérii prostě nastal zlom. Například k posrání marasně zakonponovaný rozhovor s Christianem Balem, který při natáčení Terminatora Salvation seřval jednoho osvětlovače. Family Guy je král kreslených šou. GIGITY.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Chemie je zábavná, ale někdy i nebezpečná věda. Takže po první sérii lepší 4 hvězdy. Je pozoruhodné, že i když jednotlivé díly mají 50 minut, zatím všechny dokázaly zaujmout. Hezky se dívá na Waltovu přeměnu v chladnokrevně a vychytrale smýšlejícího člověka. Jediné, nad čím tak dumám, je jak se bude seriál odvíjet v dalších sériích. Asi se budu muset nechat překvapit. P.S. Po druhé serce už to je jasných 5 zářezů. Je to lepší a lepší. P.P.S. Tak tady máme konec. Boha jeho to byla životní jízda, opravdu bez obalu jeden z nejlepších seriálů s asi nejlepší kamerou, jakou jsem kdy v seriálech viděl. Klobouk a díky.

Sherlock

Sherlock (2010)

Pokud bych měl tenhle seriál ohodnotit jedním slovem, bylo by to STRHUJÍCÍ. Sherlock Holmes převedený do současné doby? Ano, mohlo by se to jevit jako nemožné, neuskutečnitelné, opak je však pravdou. Londýn je krásné město, a má neuvěřitelnou atmosféru. Hlavni dvojice si perfektně hraje do not, promyšlené dialogy k tomu prostě patří. Jedná se o vynikající detektivní seriál, kam se hrabou americké CSI. EDIT. Takže je konec 2. série a já normálně oněměl genialitou tohoto britského seriálu. Nemám slov.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Tak tenhle seriál, wow, každý díl je prefektní, postavy geniální, opravdu nemám slov. Jediná vada na kráse jsou pouhé tři sezóny. Doufám v další a další sezóny.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Asi tak, kdykoliv jsem nemocný vždycky šáhnu po Červeném Trpaslíku, pro mě jasná volba. Prostě mě to dostane do tak totálně dobré nálady, že se vždycky uzdravím. :)

Dark

Dark (2017)

Pro lidi, kteří mají strach, že seriál nebude vysvětlen mám 2 rady. Za prvé dojeďte ty 3. série do konce a druhá, nejlépe celý seriál najednou. Za sebe můžu říct, že co jsem chtěl, vysvětleno bylo, pro mě konec a celý průběh dával smysl. Úplně pochopím když někdo ten konec odbyde. Já si to opravdu užil, přiučil se trochu němčiny a hlavně nemám problém si to dát celé znova. Člověk pak ocení seriál od začátku. Pecička.