Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (146)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Na poprvé 3-4 hvězdy, na druhé shlédnutí jasná 5tka, opravdu super - dokonale propracovaná špionská akce vystříbřená do nejmenšího detailu. Damon mi tam perfektně sedí.Nejlepší akční trilogie všech dob. A to podle mě nejslabší díl z této trilogie je právě tento...

plakát

Agenti nula nula (2004) odpad!

Nevím, jestli tu všichni co ohodnotili tento film byli tak fyzicky a psychicky odolní, že se dodívali na celý film. Já to bohužel nevydržel...I když....byly horší.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Pro mě naprosto kultovní záležitost a hodnocení nezmění ani poslední 3-4 řady, které stojí za nic.

plakát

Americký gangster (2007) 

Další z vrcholných děl R. Scotta. Skvělý výkon od obou hlavních herců ( Crowe, Washington ) Akorát pár dní před tím jsem viděl Gladiátora tak mi tam nějak Crowe pořád nemohl zapadnout. Ale to je jen moje malinká vada na kráse a tento film určitě patří k tomu nejlepšímu co Scott "udělal" a pro mě skvělý film.

plakát

Armageddon (1998) 

Samotný film, ehm nic moc, ale měl a mám ho moc rád. Keksová scénka je jedna z nej nejvíce romantických scén, píseň I don´t wanna to miss a thing je něco úžasného ( ostatně celý soundtrack je skvělý !!! ) a i když film je nic moc prostě stejně ta slza na konci padne.....Představte si petardu, když ji odstřelíte na ruce, moc vám toho neudělá. Ale pokud ji odpálíte v dlani, tak vám do konci života bude otvírat kečup vaše žena.

plakát

Avatar (2009) 

Co na tom, že se jedná o další tuctový "americký" příběh...Vizuální zpracování, detaily prostředí a rozmanitost světa podpořená skvělou vizualizací ve 3D dává tomuto filmu takový nádech, že se jedná o unikát, u kterého je nutno si koupit lístek, posadit se s Nachos do křesla, nasadit brýle, přečkat cca 5 trailerů, a pak jen nevěřícně sedět a kochat se přírodou a světem Pandory. Nová technika, díky které se tento film vytvořil dala světu filmu nový rozměr a právě díky tomu bude tento film navždy vzpomínán.

plakát

Báječný den (1996) 

Nemůžu si pomoci, ale je to má nejoblíbenější romantická celovečerní komedie. Působí to jako lehký vánek, který vás pohladí a zanechá ve vás dobrý pocit, než zas odejde. Kráska Pfeiffer a sympaťák Clooney, vtipné dialogy, nesnášenlivost, ale nakonec přece jen láska jako trám. Pokud je potřeba romantiky tak tohle je ideální, když se chcete i trošku zasmát :-)

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Jim Carrey alias mistr xichtů a grymas v plné parádě. Tomu se prostě nejde nesmát a celé to působí velice vtipně a vždy potěší. Jedna z mála komedií pro mne, u kterých se prostě směji, i když vím co bude a jak bude.