Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 883)

plakát

Away - Známky života (2020) (epizoda) 

Když si pustíte seriál, po pár minutách víte, že se na Mars stejně poletí, protože se jen nedaří navázat spojení se zásobovací lodí. Tvůrcům neodpustíte zbytečné dramatizování, když je to k Marsu ještě tři týdny. A nezajímá vás, jestli dcera na zemi už pigluje s kamarádem. Můžete si v mezičase dát dvacet.

plakát

Away - Dobrou noc na Mars (2020) (epizoda) 

Strašná Ulice. Jediný výpravnější prvek ve vesmíru s chybějící vodou je trochu rozumnému divákovi jasný asi od třetí minuty. Potom už jen šaškování členů rodiny na Zemi. A kdybych seriál nesledoval s manželkou, skončil bych s ním hned po psaní na kosmickou loď po nehodě. To se vážně hodí jen do tuctových dílů Ulice a ne do rádoby něčím zajímavého scifi. Jedinou útěchou mi byla scéna s nástupem do stíhačky. ta jediná měla koukatelné parametry.

plakát

Hubieho Halloween (2020) 

Nechápu, proč se na Sandlerovky dívá někdo, kdo je nemá rád. Kort pro Netflix si myslím, může Sandler natočit ještě divočejší zhovadilost. Jako je to opět ulítlý jak Hubie sám, ale že bych si za tvůrce nějak často připadal trapně, to zase ne. Neočekával jsem nějaký geniální vypointovaný humor. Ale těch drobečků nebylo málo. Sexuální narážky černého "kamaráda" s manželkou. jakákoliv scéna "šíleného" Ray Liotty. Vtípky s knězem. Několik filmových narážek a nebo účast herce typu Steve Buscemi. Ale dobře, i ječící Sandler občas pobavil. No a k tomu stále moc koukatelná Julie.

plakát

Away - Vesmírní psi (2020) (epizoda) 

Opět pár zajímavých témat - upadlé chodidlo, vesmírná slepota a přiznání starého notora astronauta. Ale další polovina témat se odehrává na zemi a patří spíš do nějakého beverly hills atd. Díky tomu Away může dosáhnout maximálně průměrného hodnocení.

plakát

Čelisti (1975) 

Pomalu to bude již padesát!!! let a pořád se nikomu nepodařilo natočit lepší film o žralocích. Sice na té obří maketě je znát, že je umělá, ale i tak působí bombasticky. Obří, drsná, krutá. Když to srovnám s počítačovými výtvory posledních dvou dekád, je to prostě hmatatelnější bubák. Do toho skvělé obsazení celé hlavní trojice. Prostě pecka.

plakát

Away - Výtečné vozy (2020) (epizoda) 

Scifi, kde je jedním z nosných pilířů dílu trojka ve škole dcery hlavní hrdinky. Dalším tématem je vozíčkář manžel. Snad jen štěstí, že Rámovi nebylo dopřáno tolik flashbacků jako dosud jiným postavám. Jinak by téma nemoci na kosmické lodi bylo fajn, ale tomu bylo věnováno asi 10 minut.

plakát

Away - Půl oblohy (2020) (epizoda) 

Pokud telefonování se Zemí brzy neskončí, skončím já se seriálem. Obzvláště, když se budou řešit takové sračky. Nebyl by to netflix, aby se aspoň jeden díl nevěnoval hmovztahům. Tenhle díl mohla zachránit jedině odvážná lesbická scéna, ale na tu nedošlo. Jinak co se týče cestě k Marsu, tak absolutně žádný posun. Místo toho trápení se dcery hlavní hrdinky. Díky, ale to fakt ne.

plakát

Away - Všechno připraveno (2020) (epizoda) 

Polovinu dílu strašná nuda. Chvílemi jsem to neviděl ani na pokus o sledování druhého dílu. nakonec ale ty emotivní scény stály za to. Na druhou stranu, kdo očekává scifi, bude hodně zklamán. "Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars." tento popis seriálu je opravdu hodně výstižný a sám uvidím, kdy mě přestane zápletka bavit. Jiné zajímavé zápletky si zatím podle prvního dílu ani moc nedovedu představit.

plakát

Umbrella Academy (2019) (seriál) 

1.série je za mnou a hned bych šel do druhé. Sice v průběhu řady jsou některé postavy dost otravné, ale dokáží otočit o 180°. Otravné jsou někdy i nelogické věci, co postavy dělají. A nebo, co neudělají, protože by to vyřešilo až moc snadno vzniklé problémy. Co ale k poslednímu dílu parádně gradovalo, byly vztahy. Co se zdálo nějaké, ve většině případů bylo úplně jinak. No a samotný konec je hódně velkým lákadlem na druhou sérii. 2.série dokoukána a teda žádná sláva. Oči mi trpí z kostýmů, masek a akčních scén. Děj by šel, kdyby nebylo lesbické vsuvky transgender Eliota Eliotky. Pár zvratů bylo zajímavých a nakonec se asi někdy podívám i na třetí řadu. Ale celkem mám obavu, jak se bude další vývoj motat v časech sem a tam. Prostě moc silní hrdinové s vlastně neporazitelnými schopnostmi jsou vždy na škodu.

plakát

Enola Holmesová (2020) 

Příjemný filmek, který ale až na pomrkávání na diváka a lehce neotřelou hlavní postavou, nemá moc čím zaujmout. Navíc ta délka je dost vyčerpávající a absence něčeho více zajímavého diváka uspí. Mě rozhodně uspala. Ale se ženou celkem příjemné dvě hodinky.