Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (2 427)

plakát

Rodinná oslava (1998) 

Drsné, realistické, nekompromisní, geniálně natočené, zahrané a zvrácené.

plakát

Nothing Left to Fear (2013) 

Horory většinou lehce nadhodnocuju, ale tady to zkrátka nešlo. Příšerná nuda, zmatený děj, neoriginální zápletka, prostě nepovedený kousek, který je sice profesionálně zpracovaný, ale bát se u něho prostě nedá. Leda že by se vám při prospalé první hodině filmu zdál nějaký opravdový horor.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Nenáročná, dokonale provedená oddychovka, která se rychle vypaří z hlav všech diváků nad třináct let. No a těm pod do příštích megalomanských orgií.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Neuvěřitelně nudný film. Chvílemi to fakt bylo na přetáčení. Je to divný, protože se v podstatě pořád něco děje. Ale celé je to utahané, všichni ví, jak to celé skončí a mladý Smith tomu taky moc nepřidává. V Karate Kidovi se to ještě dalo přežít, hlavně kvůli Jackiemu, ale pokud má táhnout celý film, je to děs. Triky jsou pěkný, hudba sedí a Shyamalan občas vykouzlí povedenou scénu. Ale jako celek je to po zásluze propadák.

plakát

Chuckyho kletba (2013) 

Chucky je zpět a v plné parádě! Vtípkama nešetří, kudlou se ohání jak zamlada a prohnaný je až běda. Celý film má navíc krásnou atmosféru osmdesátek, akorát v novém hávu, s modernějšími triky a zajímavým koncem. Teda von je tam ještě jeden konec po titulkách. Takže bacha na to. Jinak jsem se perfektně bavi, narozdíl od mého devítiletého synka, který viděl pouze plakát a prohlásil: "To nikdy nechci vidět, ani zamlada!"

plakát

Croodsovi (2013) 

Nemůžu si pomoct, ale neuvěřitelně nudný a nesympatický animák. Všechny postavy jsou vrcholně nesympatické, příběh je velice diskutabilní a logicky to drhne taky. Jediný, co potěší, je výborná animace a kdybych to viděl ve 3D, tak bych asi hvězdu přidal. Vždyť s vymyšleným světem a zvířaty si šlo tolik pohrát!!! Cool je akorát Boyův Pásek, který párkrát rozesměje. Na Pixar to ale nemá ani omylem. Zklamání.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Konečně to dostalo nějaký šmrnc a pořádný lidský rozměr. Perfektní fórky, obsazení, hudba. Jenom sedět a bavit se. Jen tak dál!

plakát

Čtyřlístek ve službách krále (2013) 

Naprosto nechutný PP zacílený na dětského diváka! To mě fakt nasralo. Co se ale samotného filmu týká, je příjemný, dobře namluvený a chybí v něm naštěstí vtipy o prdění. Navíc se občas blýskne parádním humorem (cedulky v blázinci). Nejvíc mě ale potěšily známý místa z Prahy a vůbec naší domoviny, která v jiném animáku sotva uvidíme. No a do toho cestování v čase a nějaký to tajemno. Celkově vzato, není to žádný zázrak, ale příjemný český animák pro děti. A navíc Čtyřlístek.

plakát

Plivu na váš hrob 2 (2013) 

Velice dobře natočené. Syrovost jednotlivých scén je opravdu až mrazivá a konečné zúčtování fakt stojí za to. Ale ničím mě film nepřekvapil, nebyla žádná scéna, kterou bych si opravdu zapamatoval a která by se nějak vymykala. Konec je potom takový divný. Rozhodně jde ale o dobré pokračování, které hororovým fandům udělá radost.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Velmi sympatické pokračování. Mimoni opět super, dabing výborný a holčičky roztomilé. Splnilo očekávání, ale Příšerky vyhrály.