Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (5)

Já, robot

Já, robot (2004)

Chicago rok 2035. Nedaleká budoucnost, ve které jsou roboti přirozenou součástí lidského života. Hlavní postava detektiv Del Spooner (Will Smith) začně vyšetřovat podezřelé úmrtí svého dlouholetého přítele doktora Milese Hogenmillera. Podle všech spáchal sebevraždu, ale Spooner věří, že za vraždou stojí robot, což je pro ostatní naprosto nepochopitelné a směšné. I přesto se s půvabnou psycholožkou Susan Calvin pustí do vyšetřování a podivné události na sebe nenechají dlouho čekat.

Dead Space

Dead Space (2016)

Adaptace hororové hry, ve které se dostane do role údržbáře Isaac Clarke, který spolu s dalšími letí zjistit, proč bylo přerušeno spojení s těžební lodí USG Ishimura, na které se nachází také žena hlavního hrdiny. Po nalodění zjišťuje, že loď je prázdná, ale to se za chvíli změní a narazíte na zrůdné mutanty, kteří vám jdou po krku. Postupem se dozvíte, že mutanti jsou vlastně inteligentní mimozemská rasa, kterou objevili průzkumníci na planetě Aegis 7 a ta ovládla Ishimuru a před vámi stojí nelehký úkol - dostat se z lodi pryč.

Mass Effect

Mass Effect

Film se odehrává před událostmi v jeho herní předloze, a to v době, kdy lidstvo objevilo na Marsu pozůstatky starobylé mimozemské civilizace, ale hlavně jejich technologii. Ta umožnila lidem cestovat po celé galaxii, v níž narazili na mimozemskou rasu Turiani. Nastalé vzájemné neshody pak vedly k vypuknutí galaktické války.

Rallye smrti 2

Rallye smrti 2 (2010)

Prequel filmu Rallye smrti z roku 2008 vypráví o zrodu Frankensteina. Opět se dostaneme do krutých automobilových závodů, které se staly velmi výnosnou reality show. Soutěží zde trestanci, kteří se snaží vítězstvím dostat na svobodu a jsou ochotni pro to udělat vše.

Ip Man: Zrození legendy

Ip Man: Zrození legendy (2010)

Třetí pokračování o slavném bojovníkovi Ip Manovi, který mistrně ovládá čínské bojové umění Wing Chun. Tento díl nás zavádí do mladých let bojovníka takže se jedná o prequel předchozích dílů, ale i v tomto akčním filmu se můžete těšit na kvalitní bojové scény.

Reklama