Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Buď v klidu

Buď v klidu (2005)

Nebudu lhát, tenhle film zbožňuju, není tu třeskutý humor, ale zase se tu nezvrací (což se u amerického filmu jen tak nevidí) není tu akce plná přestřelek a zpomalených záběrů, ale ani se člověk nenudí. A nehraje roli hvězdné obsazení (i když co si budeme říkát, kolikrát ještě uvidíme Johna a Umu tančit? a Black Eyed Pease ve stejném filmu s Aerosmith taky neuvidíte) Tak v čím si ten film zasloužil 5 hvězd? Páč je to Pohoda!! Žádnej stres, nic, hudba, příběh, relax! Na tenhle film se může podívat úplně každý. Jen se rozvalíte do křesla a necháte se unášet. ZBOŽŇUJU TENHLE FILM!!!

Taxi

Taxi (1998)

Neuvěřitelná jízda :) od začátku do konce mě táhnnul Daniel a jeho skvělý nadhled Francií která je pro něj jen hřištěm a i když se to samé nedá říct o jeho osobním životě, nakonec se vždy ukáže že není žádný problém který by nešel vyřešit rychlou jízdu v Peguotu.

Avengers

Avengers (2012)

Kde jednotlivci pokulhávali, Avengers vše zpraví, vše do sebe prostě mělo zapadnout, a upřímně je mi líto průvodních filmů spíchnutých horkou jehlou, sloužící jen k představení hrdinů (a jejich protagonistů) všem divákům. Výsledkem je ale Neuvěřitelně graduící akce, téměř bez hluchého místa, s dostatkem WOW momentů. Konec ala "skrytá hrozba" trochu zamrzel, ale to na celkověparádním dojmu nic nezmění. BTW, nepřijde vám kuriózní, že po tolika marvelovských filmech, je první krvavé kopí až v tom, který režíruje Disney? :D

X-Men 2

X-Men 2 (2003)

Po představení x-menů v prvním díle, jsou nyní hrdinové připraveni jít přímo do akce. Příběh je temný, akce je víc, postavy jsou zajímavější a je jich víc. Škoda jen že všechny postavy nedostaly dostatek času, i tak je to ale výsledek výtečně odvedené práce.

Scott Pilgrim proti zbytku světa

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010)

úžasná jízda! originální, neotřelé nebojí se inovací mísení našeho reálného světa ss něčím naprosto šílený :D moc rád bych na konci vhodil další čtvrťák!!!

Dannyho parťáci

Dannyho parťáci (2001)

Mám moc rád zlodějské filmy a Dannyho Parťáci patří mezi nejlepší a mé nejoblíbenější, protože když se dostaneme přes shánění a analýzu, je zatraceně uspokojující jen se opřít a sledovat jak přehnaně komplikovaný plán vychází krok po kroku.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Neuvěřitelné, nic moc jsem od toho nečekal, možná právě proto jsem po celou dobu trvání filmu nevycházel z údivu. Na jednu stranu si říkám, že by se mělo v nejlepším přestat, na stranu druhou jsem zvědavý, jak si režie poradí s dalšími padouchy.

Blbec k večeři

Blbec k večeři (1998)

Genialita sama, celý film se odehrává v jedné místnosti ale humor je naprosto geniální. můžu jen doporučit.

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Jedna místnost, dva lidé, jejich svědomí a vůle přežít. Ano je to trochu krvavější a někomu se může udělat krapet šoufl z několika málo scén. Zápletka s Jigsawem je téměř neexistující. Tenhle film je jen o tom aby se každý jeden z nás zeptal, "Dokázal bych to. Vážím si dost svého života, nebo života svých blízkých" Vše okolo jen olej do soukolí.