Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Kill La Kill

Kill La Kill (2013) (seriál)

Akademie Honnouji je vedena železnou rukou ředitelky Satsuky, která svým podřízeným dodává Goku uniformy, díky nimž disponují nadpřirozenými schopnostmi. To vše se má ale změnit s příchodem nové studentky, která je ozbrojena mečem navrženým pro přemožení těchto uniforem. Jejím cílem je najít ve škole vraha svého otce.

X-Men

X-Men (2011) (seriál)

Mutantku Jean Grey přemohla její temná stránka, Phoenix. Aby zabránila škodám které by mohla Phoenix napáchat, rozhodla se Jean obětovat se a zničit samu sebe i své temné já. Tato tragédie měla za následek rozpad jednotky X-men a nejhůře ji nesl její snoubenec Scott Summers (Cyclops). Jeden rok po těchto událostech svolává Charles Xavier (Professor X) všechny mutanty zpět k nové misi, v níž jde o mutantku Ichiko Hisaku, dceru profesorova přítele. Ta zmizela za zvláštních okolností a naprosto beze stopy. X-meni musí získat co nejvíce členů, protože profesor Xavier si myslí, že na pozadí únosu může být něčo mnohem většího.

Green Green

Green Green (2003) (seriál)

Do Kamename Gakounen, výlučně chlapecké školy, přijede na zkoušku jeden ročník dívčí školy. Každý z chlapců je samozřejmě velice potěšen a snaží se upoutat pozornost alespoň jedné z dívek, a to jakoukoliv možnou cestou, čímž se každý z nich dostává do prekérních a velice komických situací. Animovaný seriál rozhodně není vhodný pro děti.

Reklama