Reklama

Reklama

Neumírej sám

Trailer

Obsahy(1)

King David, tvrdý a charsmatický drogový král, se vrací do svého rodného města, kde místo očekávaného spasení najde pouze kruté násilí a zločin. Poslední okamžiky svého života stráví se ctižádostivým novinářem Paulem, kterému vypráví o svých zločinech a jejich následcích. Předává Paulovi kazetu, na níž je zaznamenán jeho život. Díky tomu zůstane Paulův život navždy ovlivněn... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejtypičtějších filmů o drogách, co jsem kdy viděla. Krásná ukázka všeho, co s tímhletím souvisí. Co asi čeká "drogového krále" ? No co jiného se mu může stát, než že ho někdo zavraždí... Přesto nás filmem provede prostřednictvím hlasové nahrávky o jeho životě. Ještě že tak, ještě, že nás filmem provedl DMX a ne třeba 50 cent. Ještě, že jsme v titulcích slyšeli songy od DMX a ne od 50 centa. (Nechci tím říct, že mám atypii vůči fiftymu, ale poslední dobou se mi zdají kvalitnější jiní "autoři") ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na černošskej film s jednim bílým to vůbec nebylo špatné :).Mělo to fungující potemnělou atmosféru,povedenou pointu,slušné herce,i rázný spád.Moc mě sice neoslovily etapy ze života King Davida,ale vyloženě ubíjejícími také nebyly.A možná kdyby autoři ještě více přitvrdili(hodně scén zůstalo na půl cesty) a většině postav dodali tu správnou šťávu,šlo by o výborný drsný pouliční thriller.Ale v zásadě mě i tak Never Die Alone dost mile překvapilo a bavilo. ()

Reklama

pirate 

všechny recenze uživatele

Celý film tam jeden černoch (to není naznačení rasismu) vypráví, co provedl a jaké udělal chyby. Do toho se občas připlete někdo, kdo po něm jde a David Arquette se dozvídá znepokojivé věci o identitě muže, na kterého narazil před jeho smrtí. Na konci se něco málo dozvíme, něco se zakončí a film je pryč. Jako možná mírně (opravdu hodně málo) krimi životopis bych to ještě spolkl, ale i tak mě vůbec nebavil. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Novinář Paul (David Arquette) se stává svědkem zpackaného předání dlužných peněz, po kterém zůstává v tratolišti krve ležet King David (DMX). Paul jej bere do nemocnice, a stráví s nim poslední hodiny jeho života, čímž si od něj vyslouží nečekané děditství - kromě spousty peněz a suprový káry dostává kazetu, kde David popisuje svůj život drogového dealera. Kromě těchto věcí se tímto stane i cílem drogového krále Moona ... Podobné filmy jsou většinou zpackané naprosto debilním závěrem, kdy celý čas "fuckující" dealer "procitne" a stane se z něj svatoušek - nic z toho zde ale nečekejte. Tomu všemu se Ernest R. Dickerson elegantně vyhnul, a fuckující černoch prostě zůstal fuckujícím černochem (a takového DMX zahrát dokáže bezkonkurenčně). Díky tomu, že se větší část filmu odehrává po nocích a syrové kameře mi pak chvilkama běhal mráz po zádech. Ve svém žánru (který nijak nemusím) je tento film králem... ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Začínalo to jako průměrné béčko a čekal jsem, že King David bude klasický ublížený klaďas s pohnutou minulostí, ale on byl normální svině, která uvěřila na karmu až příliš pozdě. Flashbacky minulosti z LA stály za to a parádně zpestřily příběh. Byla to černošká báje o fetu s jedním bělochem a stálo to za to. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama