Reklama

Reklama

Divnosvět

  • USA Strange World (více)
Trailer 2

Celovečerní snímek Divnosvět představuje legendární průzkumnickou rodinu Cladových, kteří se snaží proletět skrz neprobádaný, zrádný a především divný svět. Doprovází je barvitá posádka obří vzducholodi, rošťácký tvor přezdívaný Flek a třínohý pes. Společně musí čelit nejen neznámému prostředí, ale i mnoha prapodivným a všežravým tvorům. Původní animovaná laskavá komedie inspirovaná klasickými dobrodružnými příběhy mapuje vztah tří generací rodiny Cladových, které musí vyřešit vzájemné neshody a společně překonat nástrahy nádherného, avšak i velmi nebezpečného Divnosvěta. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (139)

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Z hlavní myšlenky filmu (kterou se dozvíme až v závěru) jsem byl nadšený. Bohužel v ostatních ohledech mi film přišel jako průměrný nebo jen lehce nadprůměrný animák - 60%, který nad ostatními vyčnívá pouze na dnešní dobu a pro české publikum odvážného až přehnaného prosazování rovnosti. Žiji pár let v Kanadě, dělám pro americkou společnost a zvykl jsem si respektovat všudypřítomnou "equality". Respektuji různé názory, sexualitu či etnikum, přesto se zcela neztotožňuji s jejich prosazováním za každou cenu. Začlenit 16letého gaye do pohádky a na tuto skutečnost poukazovat při kdejaké příležitosti považuji za zbytečné a pro mnohé české rodiny to zatím bude nepřekonatelné tabu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Bol raz jeden život po Disneyovsku? Nebyť ten zasranej LGBT agitky, tak dám tomu aj plný počet, odvádzal som pozornosť od toho, keď som to sledoval s deväťročnou dcérkou. Inak to bolo krásne farebné, doslova pestrofarebné, s originálnymi tvormi, síce som pointu prekukol okamžite, ale dcérka nie, takže sme sa zabavili na veľkom dobrodružstve. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Musí to naozaj všetko byť? Preháňať to v tej korektnosti, ktorá už korektnosťou absolútne nieje, ale radikálne liberálne podsúva niečo, čo doteraz plynulo svojou vlastnou cestou a nikoho nezaťažovalo? Ani jednu, ani druhú, ani tretiu a ani x-tú stranu ( ak sa vôbec dá spočítať, koľko toho na svete máme ). Toto nieje vytvorenie harmónie, toto je jednostranná propaganda. Snímok tým ale trpí a množstvo divákov tento animák odsúdilo práve preto. Kvôli násilnému vnucovaniu a vlezdoprdelkovaniu. Viď tržby! A pritom to nieje nič zlé. Je to pohodové dobrodružstvo, ktoré zaujme non-stop akciou a skvelou animáciou. Disney natočil zatiaľ svoj najhorší PR. ()

Phetronius odpad!

všechny recenze uživatele

Pohádky beru jako pohádky. Chcci na ně kouknout s dětma a nemuset vysvětlovat proč hlavní postava je na kluky (případně proč byly dvě babičky jak v minulé Disneyovce). Tenhle Netflix mor prorostl i do disney - tedy základ je aby každá grupa byla multikulti, aby tam byli minimálně dva teplouši a zde dokonce i tří nohý pes. Aby náhodou kriplové se necítili méněceně.... tvl, jděte s takovýma pohádkama do pitchi! ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

V Disneyovce se objeví jeden kluk, co je na kluky a ČSFD z toho dělá odpad, LOL. Příjemná, dobrodružná podívaná o rodině, rodinných očekáváních a o tom, jak bychom se měli chovat ke světu, ve kterém žijeme. Zcela očividně zpráva, která většině zde komentujících přešla úplně přes hlavu jako Draxovi metafory... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Producent Conli uviedol, že Gabrielle Union bola spočiatku napriek svojim skúsenostiam váhavá, či sa má zúčastniť, ale jej konečný výkon bol „ohromujúci“. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama