Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček Larry Gigli (Ben Affleck) má příležitost vylepšit si jméno důležitým úkolem. Ricki (Jennifer Lopez) je ostrá gangsterka. Tihle dva se náhodou setkají při jedné zakázce, která se jim však vymkne z rukou. Budou spolupracovat? A zvládnou nečekaně velkou vzájemnou přitažlivost? (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Vital 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez si prostě ráda hraje na princeznu,a že je to kus ženský dokazuje i tento snímek,dobrý tu jsou její hlášky a všemožný citace,snímek trochu vyvodí z míry,že je udajnou lesbičkou,ačkoliv těžko říct,zda mělo být schválně průhledné že není,nebo jen špatně natočené,jinak tu jsou všechny aspekty na tradiční "lovestory",na kterou jsme už dávno zvyklí,určitě bych to neodsuzoval tak nízko,jak většina lidí tady. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Já to tvrdím pořád: každá lesba potřebuje jenom dobrého utahováka. ;-)_____ Když zkoušel Affleck "přelézat ploty" v Chasing Amy, byl a zjevně i bude to jeho nejlepší film kariéry a také zároveň i nejlepši herecký výkon, Láska s rizikem se řadí k těm nejhoršim. Proč si tenhle obstojný herec, pokud má slušného režiséra, založil poslední dobou sport v "kurvení své kariéry", když byl ve Fantómovi tak skvělej?_____ Gigli má (zaslouženou) pověst jednoho z nejhorších filmů všech dob, přestože v každé scéně nečouhají mikrofony a není vidět režisérské diletantství (přece jenom Brest kdysi režiroval prvního Policajta z Beverly Hills, že), ale dojíždí na to, že je stejně chytrý jako ústřední unesená postava, tj. mentál. Ono se ani s takovými herci jako Jo "fat ass" Lo a Ben "i´m just here" Affleck a s takovým scénářem nic víc dělat nedalo, ale aspoň tak žánrově impotentní film - není to ani krimi, ani romance a už vůbec ne komedie - to být nemusel. Slabomyslné dialogy ("Kráva. Bejk"), dvě obstojná camea (Ale, proč, proboha?), kýč jak bič, vypravěčská neschopnost, hudební sázka na jistotu, postavy bez motivací a emocí, laciné ždímání slz či úsměvů z diváka._____ Abych se vrátil k myšlence vyřknuté na začátku komentáře, že "každá lesba potřebuje jenom pořádného utahováka": Žádná lesba by se nestala hetero jen na základě jedné šukačky s macho idiotem, zvlášť - nebo hlavně proto, že ten macho idiot je Ben kurva Affleck. ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Už z obsadenia hlavnej dvojice viete do čoho idete. Čiže žiadne prekvapenie. Lacná, preafektovaná šaškáreň v ktorej sa sem-tam nasmejete z Affleckovej spomalenosti a chutného hára na hlave. Určite neodporúčam ani scenáristom v krízovom období. Zas naproti tomu je vôbec úspech, že som to dopozeral a bez mentálnej ujmy. A čo v tom robí Al Pacino? No pre mnohých horších hercov môže byť trojhviezdičkový film najhorší v ich kariére :-) . ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem král gaunerů, kočičko. Jsem vzor chladnokrevnosti. Lehni si mi k nohám a sbírej perly, co ze mě budou padat." Tak copak to tu máme. Jeden z nejhorších filmů všech dob? Ale kdepak. Ten film je špatnej, dementní a o ničem, ale jinak o něm nic špatnýho nemůžu napsat. Prostě story o namyšleným "bejkovi" Giglim, mazaný "krávě" Ricki a uneseným dementovi Brianovi. Dementa nechám stranou poslouchat počasí v Austrálii, ale zastavil bych se u chemie mezi nadrženým Giglim a lesbosaurem Ricki. Žádná nebyla. Ale mezi mnou a Ricki to jiskřilo celej film. Přesto mě trošku urazilo, že moji chloubu přirovnala ke slimákovi a tvrdila, že chlapi neumí lízat. Snažím se nebrat si to osobně. Je to potvora. Radši se zamyslím nad tím, jak musí být silný dveře, abych se mohl tvářit, že nejsem doma. To je ta nejdůležitější otázka, kterou snímek nabídl. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Legendy říkají, že Gigli je jedním z vůbec nejhorších filmů, minimálně tedy v žánru romantické komedie. Je až neuvěřitelné, jak mohlo něco takhle dementního vůbec vzniknout, navíc v Hollywoodu. Ale tak ono když se napíše scénář složený jen z hory klišé a do hlavních rolí se obsadí asi nejvíce toporní herci své generace, těžko z toho vznikne něco koukatelného. Dlouhý, nudný a blbý. Z letargie mě při sledování dokázala probrat jen chvilka s Al Pacinem, jinak zlo. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Po prvním víkendu promítaní byl film stažen z kin ve Velké Británii, kvůli velice špatným ohlasům a výdělkům. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Culver City, v Long Beach, v Los Angeles a v Orange v Kalifornii. (rafix)
  • Postavu, do které se ve filmu zamiluje Ben Affleck, měla původně hrát Halle Berry. (Pumiiix)

Reklama

Reklama