Reklama

Reklama

Pán šelem

Trailer

Obsahy(1)

Maax, nejvyšší kněz kultu boha Ara je pro svou zálibu v dětských obětech poslán králem města Aruk Zedem do vyhnanství. Pomstychtivý kněz vyšle jednu ze svých tří čarodějnic, která těhotné královně kouzlem odejme ještě nenarozené dítě. Zabít jí ho ale zabrání náhodný svědek, který je pak vychová jako vlastního syna, kterému dá jméno Dar. Během dospívání Dar zjišťuje, že má schopnost telepaticky komunikovat se zvířaty a potom, co barbarský kmen Hunů v čele s Maaxem vyvraždí Darovu vesnici, obklopen zvířecími spolubojovníky vyráží na cestu za pomstou, na níž ho čeká i odhalení tajemství jeho původu. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Anderton 

všechny recenze uživatele

S Pánom šeliem ma nespája žiadna nostalgická spomienka, až sa divím, že som vlastne o existencii tohto filmu dlho nevedel. Vcelku vydarené fantasy má dve hlavné zápletky, čo znamená, že má aj dve rozsiahle finále a aby toho nebolo málo, tak nesmie chýbať ani srdcervúci, ale funkčný, epilóg. Nechýbajú tradičné obohraté klišé, ako keď záporák môže desaťkrát niekoho zabiť, ale stále sa niekam pozerá, niečo povie, až v tom "v poslednej chvíli" pribehne hlavný hrdina a obeť zachráni. Kauzalita sa taktiež nedrží striktne logiky. Každopádne na rok vzniku veľmi slušné, v podstate non-stop akčné. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejuchvatnějších filmů mým dětských let. Hrdina, jehož přátelé jsou zvířata, a to moc pěkná zvířata. Pocit bezpečí to vám tento film rozhodně dá. Pěkná hudba, prostředí, ta doba, nevím, mne zaujal naprosto jednoznačně. A i když je to už pěkná řádka let, vzpomínam na tento snímek stále s dobrým pocitem. No nic asi se na něho půjdu po pár letech zase kouknout. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy jsou byly tak špatné, že musely vsázet na nahotu, aby je aspoň někdo dokoukal do konce. Slátanec, bohužel nikterak efektní, dokonce i choreografie je ubohá a souboje amatérské. Jediný klad je hudba od skladatele jménem Lee Holdridge! Řekl bych, že je to film spíš pro děti i přes ty směšné krutosti. Víc roztomilých zvířátek se objevuje už jen v novodobých animácích pro věkovovu kategorii, která si denně formuje pozadí na těch nepohodlných dřevěných židlích v základních školách...a scénáristu pověsit do průvanu za k***, no jen považte, ve filmu jsou Hunové oblečení jako kompars z Disneylandu a Attlia vypadá jako Batman, kterýmu povadly uši dolů...tyhle filmy dělají ze žánru fantasy žánr s nižším společenským statutem. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po sérii Deathstalkera jsem si vzpomněl kterej jsem měl v mládí hodně rád. Viděl jsem ho několikrát ale už je tomu pěkná řádka let co jsem ho viděl naposledy. Navíc jsem si všiml, že film zde nemám ohodnocenej o to větší důvod dát si opáčko. Pro dnešního diváka kterej Pána šelem a jeho zvěřinec nikdy neviděl to asi nebude nic extra a nejspíš nad tím ohrne nos. A já to zcela chápu. Na filmu už notně zahlodal zub času. Ve své době kdy jsem si film pouštěl na VHSce(nevím kolik mi přesně bylo) měl pro mě film daleko větší kouzlo. Dnes už z něho samozřejmě tak odvařenej nejsem ale pořád něco do sebe má. Objektivně by to bylo asi za 3hvězdy ale já z nostalgickýho hlediska musím přihodit i tu čtvrtou. Dnes už film ocení spíš ti co to mají tak jako já nebo ti co si libují ve filmech Conanovskýho ražení. Pro ostatní to bude asi ztráta času. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Vezměte si Jestřábí ženu, uberte napětí, cit pro historii, hezkou krajinu a dobré herce, přidejte parádní záběry lasiček, pumy a dravce, trochu násilí abychom tuhle pohádku oddělili od dětí, naštěstí i trochu solidní erotiky, špatné herecké výkony a přeplácanost veškerého děje, a dostanete západoněmeckou blbost s americkým kapitálem. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Film The Beastmaster byl natočen podle románu z roku 1959 "The Beast Master" od Andre Nortona. (Beastmaster4)
  • Přestože se filmu v kinech moc nedařilo, stal se jedním z neúspěšnějších v historii kabelové televize. (mi-ib)
  • Darův černý tygr je ve skutečnosti obyčejný pruhovaný tygr obarvený na černo. Když se tygr napil, tak se mu barva smyla, proto jsou kolem huby vidět jeho přirozené pruhy. (mi-ib)

Související novinky

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

05.01.2021

Aktualizace 5.1.2021 20:30: Život občas píše bizarnější zvraty, než kdejaký scénář k filmu. Tento je bohužel ale spíše velmi smutný. Po včerejším vyjádření hereččina zástupce Mika Pingela, jenž… (více)

Reklama

Reklama