Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vynikající. Nádherná Jennifer Aniston a velmi vtipný Vince Vaughn. Je to sice vykrádačka války Roseových, ale čert to vem, tyhle partnerské trable mě nikdy ve filmu neomrzí a zde jsem se nespočetně krát přistihl válet se smíchy na zemi. Jisté situace jsou vygradovány a vymyšleny perfektně a chybí kousek, abych hodnotil zlatem. 80% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Rozchod! tvoří spolu s filmem Až tak moc tě nežere dvojku nedávno viděných filmů, z nichž u obou oceňuju poměrně reálné zobrazení partnerských vztahů a myšlení obou pohlaví. U Rozchodu je navíc netypické to, že to není ani náhodou běžný romantický film, a tak i konec není tak úplně to, co bychom čekali. Jak jsem řekla - reálné zobrazení vztahu a jeho úskalí, to je to, v čem Rozchod! jako film vyniká. Plus je zde jedna z mých oblíbených sympatických hereček Jennifer Aniston, takže to taky filmu přidává. ~(3,9)~ ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhém čase jsem se vrátil k filmu Rozchod! a ani za nic jsem nemohl přijít na to, proč jsem mu původně udělil tak vysoké hodnocení. Kladem snímku je určitě hvězdné obsazení, záporem je příběh, který se mi zdál být zpočátku zajímavý, ale po čase začal váznout, takže jsem se v poslední čtvrtině filmu už dost nudil. Naštěstí se tvůrci dokázali vyhnout typickému americkému závěru, díky čemuž jsem nemusel jít s hodnocením ještě níže. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když se dostane k sobě mužský a ženský svět vzniká dimenze co nemá na této planetě obdoby. Ta dimenze totiž obsahuje snad všechny doposud objevené emoce. Proto taky miluji tak moc ten ženský svět. Bez něj bych totiž nikdy nezažil tak silnou a tak obrovskou paletu emocí. Bez těchto dvou světů by nikdy nemohli vznikat romantické komedie, které se někdy povedou a někdy ne. V tomhle případě se romantická komedie spíše povedla. Díky nádherné Jennifer Aniston jsem viděl i pořádnou porci ženské krásy. Závěrečný rozchod s tímto filmem však proběhne bez větších emocí a to je škoda. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

uplne priemerna komedia lakajuca ludi na jenifer aniston a vince vaughna, avsak vince je jednoznacne lepsi (hoci im to obom sekne ako dvojici), anistonova je len pekna a to je pre mna velmi malo. napad o rochode a naslednom boji o byt bol pretaveny len do podpriemeru a vedel by som si to predstavit aj v lepsom prevedeni, viac vtipkov atd., no ale film je jednoznacne len o nalakani ludi, takze dilo se nekona, nuda jo. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Gary (Vince Vaughn) si ve filmu hraje s PlayStation 2 a jeho oblíbené kousky jsou následující: Grand Theft Auto: San Andreas, Fight Night: Round 3 a Madden NFL 2006. (imro)
  • Ve filmu se objeví rodiče Vince Vaugha, maminka ztvárnila turistku a tatínek otce postavy Jennifer Aniston. (imro)
  • Jennifer Aniston a Vince Vaughn získali na Teen Choice Awards cenu za Nejlepší chemii mezi herci. (imro)

Reklama

Reklama