Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin, Steve a Katie tvoří nerozlučné teenagerské trio, které se často a s oblibou setkává ve školní laboratoři. Jednoho dne mladí výzkumníci objeví mezi pokusnými baňkami mrtvolu! Dřív, než se stačí ze svého nečekaného nálezu vzpamatovat, nehybné tělo zmizí. Najednou se však objeví v místní nemocnici, kde zjistí, že se nejedná o obyčejnou mrtvolu - je to C.H.U.D! Co se pod tímto označením skrývá? Napůl mrtvý, rozkládající se humanoid - výsledek experimentu vojenských šílenců. A tito domnělí mrtví náhle ožívají a zaplaví celé město... (Intersonic)

(více)

Recenze (60)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Vy tady někde bydlíte? Jste heterosexuál? Máte práci?“ Opravdu skvělý způsob, jak balit chlapa. Tohle bych chtěl hrozně vidět v roce 1992 v letním kině s kamarády a spolužáky. Chcali bychom smíchy a cestou domů napodobovali Badovu chůzi a pohyby. Jedinou závažnější chybou je, že oproti jedničce s poměrně originálním nápadem s níž to nemá nic společného, je tohle jen komediálnější odvar The Return of the Living Dead. Prostě zábavná osmdesátková zombie komedie. Z horrorového hlediska hodně slabé, jako komedie to šlape mnohem více. Při cameu Roberta Englunda jsem se fakt válel smíchy a zjištění, že tu hraje kuní ksicht Larry Linville je taky úsměvné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je potřeba říci, že volné pokračování originálního filmu C.H.U.D se skutečně příliš vlídného přijetí u diváků nedočkalo. Snad kdyby se tento film jmenoval jinak, mohlo vše dopadnout úplně jinak, ale zavádějící název (přestože oba filmy spolu nemají nic společného) byl tím největším impulzem k nevraživosti, který se promítl v celkovém nepříliš lichotivém hodnocení dvojky. Což je však docela škoda, protože tahle blbůstka není zas až tak špatná podívaná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Ač je to k nevíře, tahle zombie komedie se mi do jisté míry i líbila. Především si mě tvůrci získali na svou stranu slušnou porcí „morbidnosti“ a černého humoru. Objevila se tu celá řada ujetých situací, u kterých jsem se pobavil, byly vtipné a ani jsem se u sledování moc nenudil. Navíc naši studentíci byli takříkajíc lehce odstrčeni do pozadí a mnohem větší prostor dostal Bud, který byl jasným tahounem celého filmu. Kromě něj mě zaujal i nakažený pudl – zvláště pak jeho scéna s pošťákem. Nemrtví prostě vládli tomuto filmu, na rozdíl od imbecilní armády a trapného Roberta Vaughna. Tohoto herce mám jinak rád, ale tady byla jeho postava vyloženě katastrofální. 50% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že nerozumiem takémuto popretiu predchádzajúcej časti resp. tomu, ako niekto mohol pokračovať príbehom, ktorý s prvým nemá nič spoločné. Ako je možné, že sme sa po pomerne vážnom temnom horore o bezdomovcoch, ktorých v podzemí veľkomesta niečo žerie, dočkali čiernej hororovej komédie s tancujúcimi, veselými a rozprávajúcimi zombies na predmestí? Vlastne ani neviem, prečo dávam až 2*. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Podoba Chudů se změnila, z potvor se svítícíma očima se stali zombíci. A jeden se nedopatřením probudí k životu..no a zábava může začít. Vše vyvrcholí na školním halloweenském plese. Já mám pro tyhle hororové komedie z 80. let slabost, už jenom kvůli té atmosféře a dobové hudbě. Tu dekádu mám prostě rád. Sice C.H.U.D. 2 nemá s jedničkou mimo názvu nic společného, ale horší než první díl mi to nepřijde. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama