Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Host žije líným poklidným životem. Téměř všichni obyvatelé pracují pro místní společnost, obchodující s čerstvým masem Host Tender Meal. Do města přijíždí nový zvěrolékař, který zjistí, že zvířata na místní farmě byla napadena zvláštním parazitem. To, co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidstvo. Všichni bojují s časem, přírodou a vědou... (Magic Box)

(více)

Recenze (78)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Scéna, která vystihuje celý film. Parta mladých venkovských lidí vyráží na noční procházku za dobytkem. Dvě krásné dívky se vsadí s dvěma burany, že jestli dokážou porazit vola vlastní silou, zatancují jim nahé. "Lákavá nabídka" říkájí si kluci, takže do toho bez přemýšlení jdou. Rozbíhají se a vší silou vráží do vola, který padá na zem. Kluci vyhráli a s dobrým pocitem odchází sledovat tanečky jejich společnic. Bohužel už neví, že vůl byl celou dobu mrtvý, protože v něm byla ukrytá larva, která za pár chvil vyleze z jeho těla a bude zabíjet...!!!! Člověk nemusí být veterinář aby poznal, že když je dobytek mrtvý, nebude čekat na dva idioty, dokud ho neporazí. Buď to si sám lehne než chcípne, nebo v nejhorším případě sám spadne. V tomto duchu film pokračuje až do uplného konce. 10% ()

Martrix odpad!

všechny recenze uživatele

Zmutované motolice, příšerní herci a divné triky. To je v každém případě horor. Zatímco "hrdinové" bojovali s časem, přírodou a vědou... (oficiální text distributora), bojoval jsem já s nutkáním přepnout jinam. Jenže znáte to. Nevěříte že to vydrží být tak špatné až do konce, tak to vydržíte a ... . Nepoučitelný jako vždy. Odpad! ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Hóóódně slabý horor. Největším sklamáním je podoba samotných larv. Kombinace netopýra a můry fakt nikoho nevyděsí. Z celého filmu dýchá naprostá béčkovost a levnost. Levnost lokací, levní špatní a nezajímavý herci, levné a příšerně digitalní larvy. Navíc jako bonus televizní obraz 4:3. Larvu jsem viděl teprve nedávna. Zhruba před 3 měsíci. A co mi z ní utkvělo v paměti? Vůbec nic. Vlastně něco ano zdlouhavé hloupé vesnické tlachání a opravdu špatné scény s larvama. Navíc v celém filmu není skoro žádná krev a když už tak opravdu jen trochu na podlaze. Žádné zajímavé efekty. Opravdu nic pro co by stálo se na Larvu kouknout. Když už podobný druh filmů tak doporučuju Slimáci. Film se stejně béčkovým názvem ukazuje jak by správně měl zvířecí splatter vyadat. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Vďaka chemicky upravenému krmivu sa v mäse kravičiek objavia nové zárodky zmutovaných parazitov. Pár hamburgerov a z človeka v štýle votrelcov vylezú príšery v tvare neforemného listu a zaútočia na celé mestečko. Takéto filmy sa tuším točili v 50tych rokoch ... našťastie. Volalo by sa to Útok vražedných larv. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Po tomto filmu už nemám ani sílu ze sebe dostat co si o něm myslím. Uff , když napíšu hrůza , tak to bude hodně málo, ale já fakt na víc nemám. Film mě tak vyčerpal, že nemám sílu a chuť už nic jiného dělat. Neskutečným průšvihem celého filmu je jeho atmosféra, která není nic jiného než jen nuda. Film není ničím zajímavý, a že je to horor, jsem se dočetl až na obalu DVD. Jo a to jsem ještě nepsal o tom blonďatym indiánovi nebo co to tam pořád pobíhalo - špatný špatný špatný. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Springfieldu v Missouri. (Terva)

Reklama

Reklama