Reklama

Reklama

Zázrak v New Yorku

  • USA Miracle on 34th Street (více)
Trailer

Obsahy(1)

V moderní verzi oblíbeného klasického příběhu z roku 1947 se šestiletá Susan trápí pochybnostmi nad existencí nejtradičnější nadpřirozené postavy — Santa Clause. Jednoho předvánočního dne však nečekaně uvidí v obchodním domě Santa Clause, který ji přesvědčí, že je skutečný. Malá Susan tak dostává ten nejhodnotnější dáreček ze všech dárků - opětovnou víru ve splnění svých snů. V hlavních rolích povznášejícího a radostného filmu, který o existenci Santy přesvědčí celou rodinu, se představují Richard Attenborough, Elizabeth Perkins, Dylan McDermott a Mara Wilson v roli Susan! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Má očekávání byla veliká a o to jsem zklamanější. První polovina byla nekonečně rozvleklá a nudná a část v soudní síni sice zábavná, ale do krásné vánoční atmosféry to mělo opravdu daleko. Přesto souhlasím s lasumirem a Faramirem (:D) v tom, že někteří hodnotí zcela neobjektivně - budto je to příliš americké anebo moc krásné (ale se 3*?). Pohádkový dědeček aneb Santa Clause byl každopádně opravdu sympatický, za to bod k dobru. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Znesiteľný americký vianočný rodinný a neviem ešte aký filmík, ktorý je ale znesiteľný vážne iba počas tých vianočných sviatkov. Ja som ho počas nich videl iba raz, dokonca to bolo myslím na štedrý deň, relatívne som sa pobavil a nemienim sa k nemu ešte niekedy vracať. Jedine že by som bol na Vianoce príliš namäkko. A možno sa mi aj poriadne zapáči, ako sledujem niektoré tunajšie komentáre. Výborná voľba, obsadiť do hlavnej úlohy Attenborougha. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím, jaký byl originál - není k sehnání. Nicméně tenhle remake mě nenadchnul. Od začátku do konce to působí velmi kýčovitě, roztomilé jsou snad jen momenty, kdy si santa povídá s dětmi. Jinak mě to nebavilo a typické amerikánství aneb my věříme v Boha a my věříme v Santu, mi lezlo celkem krkem. Kdyby to byla čistě pohádka s nějakými kouzly, asi bych ledacos snesl, ale jelikož je to vánoční film, tak mnohé nesnesu. Za mě 40% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu že som nevidel original ale remake tak sa mi film páčil, aspoň ho nemusím porovnávať. Podľa mna taká vianočná klasika ktorá zahreje pri srdci a hlavne herec santa clausa bol perfektný , asi takto by si ho malo dieťa v amerike predstavovať. Atmosféra na súde by sa dala krájať, ale obvinit starého dedka ktorý si myslí že je santa? Ako vážne? Trochu mrzel aj koniec kde sa santa vôbec neukázal ale aspoň splnil želania malej Susan. 4* ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Richard Attenborough se může snažit jak chce, já bych ho nepoznal. Čímž charisma utrpělo, i když ho mluví dokonalý Sobí Sejk. Vadilo mi, že přestože to není film čistě pro děti, hodně ohavným způsobem ohýbá americkou demokracii (třeba soudnictví). A taky to bylo, upřímně napsáno, naprosto o hovně. Dva konkurenční řetězce s hračkami se předhání, kdo líp zaujme zákazníka. Dylan McDermott je trochu moc šampónek a Elizabeth Perkins bych vyměnil za někoho hezčího a mladšího. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Spoločnosť Macy's nedala tvorcom povolenie, aby sa jej obchodná značka objavila vo filme. (m.a.t.o.)
  • Počas otváracieho víkendu v amerických kinách urobila spoločnosť 20th Century Fox nevídaný ťah. Ľuďom, ktorým sa film nepáčil, ponúkla vrátenie plného vstupného. Využilo to približne 1500 divákov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama