Reklama

Reklama

Zkušený newyorský policista Cristofuoro (Russell Crowe – Gladiátor, L.A.:Přísně tajné) chce dokázat, že čerstvě propuštěný mladík Erik (Jon Foster – Terminátor 3:Vzpoura strojů) je vrah. Že zabil své rodiče schválně, a ne pod vlivem prášků, jak tvrdil soudu. Aby svou teorii poručík potvrdil, začne Erika sledovat. Situaci ještě zkomplikuje krásná Lori, kterou vzrušuje blízkost trestaného násilníka. Je Erik jen nevinnou obětí policistovy fantazie nebo nebezpečným masovým vrahem, který dříve nebo později zaútočí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Na tomto mimoriadne nenapadnom filme je zaujimava predovsetkym jeho velmi zvlastna atmosfera, ktora divaka sprevadza pocas celeho snimku. Namet je v poriadku, avsak spracovanie je az prilis televizne a na filme to veru poriadne vidiet. Crowe je v pohode, ale nic extra, rovnako ako vsetko ostatne...a teda nic nezabudnutelne sa nekona.2,5/5* ()

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Odcházím a vím, že byl to dobrý svět. A však vím, že nevrátím se hned. Na hrob si nechám nápis dát, že se mi chtělo hrozně spát...Aneb i takhle poeticky by se dala shrnout tahle katastrofa, jež nasměřovala mé kroky k lednici pro půl litr budějovického! Rozbor tohoto přenechám expertům, ale musím ocenit metráž, zkrátila mé utrpení! odpad! ()

Reklama

Dallas 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi komentuje tento film. Keď som ho objavil, tak bol ešte v čiernych vodách, ale ako pozerám jeho "rating" pomali stúpa. Určite si nemyslím, že sa jedná o odpad, ale skôr o priemernú drámu, ktorá niekomu povie viac a druhému menej. Asi záleží aj od nálady, pretože tento film jú rozhodne nezdvihne. Ani jedna z (hlavných) postáv tu nie je vyslovene kladná a ku koncu ani vyslovene záporná. Dve najzvučnejšie mená z obsadenia nemajú až toľko priestoru ako by sa dalo čakať a sú len akousi podporou hlavnej dvojice. Režia je slušná a v niektorých scénach aj pritlačí. Vďaka tomu a hercom to u mňa stúpa na takých 60% a stojí rozhodne aspoň za jedno pozretie. Len pozor na tú náladu. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Jako samotný tento film, nenápadně, decentně a nenuceně chovají se postavy i příběhy v něm. Jsou zde propojeny tři hlavní postavy s vlastními motivy, démony a tragikou jejich osudů. Povahy působí věrohodně a herecké výkony přirozeně. Crowe, který se blíží do středních let, zde coby policista ve výslužbě s knírkem a menším panděrem vykazuje solidní herecký potenciál pro podobné role. Takový nostalgický Columbo, ikdyž ne až tak prozíravý. Už fakt, že jde o pomalejší psychologické drama o vrahovi, které nesklouzává k nějakému akčnímu thrilleru, a přesto si po celou dobu zachovává značnou míru napětí, je snad důkazem, že je něco správně. A k tomu taková příjemná intimita mezi vámi čtyřmi. A vůbec nevadilo, že pro mě zde byly dva důležité momenty jasně předvídatelné, asi jen uvažuji podobně jako pan scénarista. 78% ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Krásný film se skvělou výpravou. Záleží ale na člověku, někoho to může nudit, někdo bude zase potěšen, že je film natočen jinak než-li ten stereotyp, na který jsem v nynější době zvyklý. Herecké role nejsou nic extra, ale ty osoby nemají být nic extra, takže to tam bezvadně sedí. Ubírám hvězdu za konec, který mi přišel, jak když to chce režisér už co nejrychleji ukončit. Výsledný verdikt 80%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Russell Crowe stihl natočit všechny své scény ve filmy za pouhých 9 dnů. (Baffer)

Reklama

Reklama