Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Quentin Tarantino se mezi režií čas od času připlete k různým projektům, které pak využívají jeho jméno jako hlavní tahák. Podobně je tomu i v případě tohoto neskutečně trapného a nudného béčka, kde se parta dědků (věk se pohybuje v průměru od 40 výš) tváří maximálně tvrdě a nejinteligentnější slovo, které vypustí z huby je "fuck". Nezkušený Larry Bishop, který tento brak režíroval a zahrál si v něm hlavní roli se nejspíš strašně bavil jako všichni zúčastnění ale ve filmu se vůbec nic neděje a nazývat ho akčním je hanbou pro tento populární žánr. Příšerná hovadina. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Najdete tu všechno, co jste chtěli vědět o sloganu „sex, drogy a rokenrol". Pokud vynechám posledních 60 minut, bylo by to za 5*. ____ Na exploatace je Hell Ride akorát nějak moc přemoudřelý. Takhle komplikovaným příběhem nedisponovalo snad ani Memento. Nedosti na tom kdosi modifikoval styl a zasvěceně přimíchal do soudobých grindhouseů atrapy z videoklipů. Jenže tím, jak se film neustále mazlí s divákem, celá forma exploatace měkne a vyprazdňuje svůj smysl. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Áno Visáč invalidný spaghetti western „on wheels" bez kostry, ktorý sa nemotorne prevaluje od pózy k póze a nezachránia ho ani 80-tkové bobry, ani béčkové modly (Madsen, Hopper, Carradine), ani Tarantino v titulkoch, ani 3K (kozy, kvéry, krvinky). Toľko zbytočných a namachrovaných kidov dokáže splodiť snáď len Kontrafakt a Bishop. Milujem úprimný, fanovský, naivný, živelný (proste nejaký) trash, ale Larry na to poste nemá. 20% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšila na další "podřadnou" grindhouse splácaninu plnou koz, zadků, krve a nesmyslných zvratů. A dostala jsem podřadnou splácaninu plnou koz, zadků i krve, ale tentokrát si šéfkuchař někde zapomněl kufříček s kořením a tudíž celou tu záležitost opomněl osolit, opepřit a vůbec okořenit, aby měla ten správný šmrnc, jakej má pořádná grindhouseovka mít. Nehledě na to, že se tu i tento šéfkuchař velmistr obsadil do hlavní role, což nepochopím, protože tak nesympatický vemeno by mělo mít sakra trochu soudnost ne? Takhle si jen hošík dokurvil film par excellence, páč díky němu už se na to nedá koukat skoro vůbec. Film, u nějž jsem měla chuť i Madsena a Jonese koupnout do kulí, aby se probrali. Jdu si pro Machettu, ať mi má kdo utírat obrazovku, až budu slintat nad Bitch Slap, Nude nuns with big guns, Death proof, nebo Pussycatkama, co na sebe hučej kill! kill!. Ou yeah baby, na ty filmy se totiž, narozdíl od tohohle, vysral sám mistr testosteron a tak to má u úmyslně pokleslejch béček být. 30% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nevím kde jsem k tomu přišel, asi se někde objevilo jméno Tarantino a já si to stáhl. Tohle jízda sice byla, ale plná násilí a sexu. V podstatě nulový děj a už vůbec žádná kladná postava, jen banda debilů co se bez sebemenší akce vraždí , žádný emoce, prostě nic, jen rychle zabít a jít dál. Kde je nějaký příběh , kde jsou policajti, kde je řekněme třeba nějaká pozitivní postava, tomu filmu prostě chybí to hlavní a to je nějaký smysl. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)
  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)
  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)

Reklama

Reklama