Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak tento třetí díl už jsem opravdu „odbyl“ ledabylým koukáním a sledováním hlavně mladého Leonarda. Snímek je roven předchozím, nic nového nepřinesl, jen musím uznat že měl v druhé polovině spád. Za což si jistě vysloužil dvacet procent. Není to moc, ale je to tolik aby jej to vytrhlo z nebodovaného místa. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vela sprostých náhôd a nedomyslených situácii vyústilo k tomu, že ma začínal film otravovať. Malí chlpáči boli slušný a bavili ma, no ale na rozdiel od ich ľudských kolegov. Bol to čistý nezmysel, ale aj tak nemôžem povedať, že ma nebavil. Ale keď to porovnám s jednotkou a dvojkou, ma slabšiu úroveň to je jasné. ()

Reklama

Adam_Musil odpad!

všechny recenze uživatele

Žádný předchozí díl této série jsem nezhlédl. Tento film mě zajímal jen z toho důvodu, že jsem chtěl vidět první herecký výkon mladého Leonarda DiCapria, který nebyl úplně špatný, ale mohli mu před natáčením říct, že se nemá koukat do kamery :). A teď k filmu. I jako horor pro děti je snímek velmi slabý, scénářem, hereckými výkony i celkově námětem. Nemohu jinak, než hodnotit jej odpadem. Critters je trapný výmysl a nespatřuji žádný smysl v tom natáčet další pokračování, která předpokládám budou stejně ubohá. ()

Daumatin odpad!

všechny recenze uživatele

Počas celého filmu som iba neveriacky krútil hlavou, že v takomto nechutnom odpade hrá mladý DiCaprio. Každý nejako začínal, každopádne film som dopozeral iba s veľkým sebazaprením a tých 81 min. bolo pre mňa nekonečných. Debilný film s hlúpym scenárom v ktorom absolútne nič nefunguje. Horor?? Really?? Tak potom asi komédia, ale hrozná. Za mladého DiCapria 5% ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Snahu o vyvolání klaustrofobické atmosféry trhá na kusy debilní scénář a zvláštní chování postav. Film je hloupý, ale tím špatným způsobem. Uzavřený prostor nezvyšuje napětí, což byl patrně primární záměr tvůrců, ale spíše nepříjemně zpomaluje děj. Kulisy jsou levné a poté, co je přerušena dodávka proudu, se řada scén začne nořit do nepřehledné tmy. Charlie má žalostně málo prostoru a jeho vesmírný parťák Ug (Terrence Mann) se tu mihne jen formou hologramu. Zdaleka nejhorší je ale absence nebezpečí. Masožravé koule na své oběti jen dlouze vrčí, přihlouple poskakují, krkají a nebo prdí. Kouzlo „Kritů“ spočívalo právě v kombinaci zábavy a hrozivé aury, která je obklopovala. Jediným zajímavým prvkem na celém filmu je účast sedmnáctiletého Leonarda Di Capria, pro něhož šlo o filmovou premiéru. Je hezké sledovat, kam to za ty dlouhé roky dokázal dotáhnout. Více. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama