Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Je to o 5ti lidech, kteří hrají nějakou hru MMORPG (ale je to inspirováno World of Warcraft, jen to nemohly použít), a jsou naprosto závislý! Nikdy se neviděli, ale k hlavní postavě Codex se nastěhuje jeden z jejich party a trvá na tom, že spolu chodí a vyklube se z něho naprostý šílenec. Prakticky hlavní hrdinka Codex se snaží zbavit otravného Zabooa, tak se sejdou se zbytkem jejich guildy Vorkem, Clare, Tink a Badezzem. Je to zábavné, jedna hláška za druhou a můžu to doporučit všem, i těm, kteří nehrají MMORPG World of Warcraft. http://www.videacesky.cz/tag/the-guild?orderby=post_date&order=asc ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

No proc ne. Ambiciozni projekt to je ale jako plnohodnotnou podivanou bych to nehodnotil. Spise jde o ten napad uzavrenych lidi kteri se znaji jenom po internetu a shoda okolnosti je primeje setkat se cimz se vytvori jista forma pratelstvi. Jak rikam proc ne a na zabiti nudy koukatelna podivana. EFIT: Tak na to koukam asi rok pote a libi se mi to cim dal vice. Nemuzu jinak tak pridavam hvezdicku. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

1. séria (60%): webseriály sa hodnotia ťažko- každá časť má 4 minúty a dosť často neobsahuje nič svoje, je len pokračovaním toho minulého a predchodcom toho budúceho (znamená: nedá sa povedať, žeby každá časť bola aspoň sčasti o inom a keby sa zlepia, vytvoria 40 minútový celok). Sem tam sa podarí aj nejaký úsmevný vtip. Vďaka Felicii sa však na to pozerá dobre a musím uznať, že posledný diel série bol pekným vyvrcholením :) ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Jako deníček MMORPG hráče slušné, jako plnohodnotný serial dost rozpačité. A nemůže za to nízký rozpočet. Felicia Day je rozhodně roztomilá, hezká, hraje na housle a tak dále, ale není to extra dobrá scénáristka. Ve výsledku to pak vypadá tak, že čas od času dostanete geniální hlášku, případně dokonce geniální díl (ony nejsou nijak dlouhé, žejo), ale někdy taky sjedete několik dílů zasebou a se zíváním se snažíte vybavit, co se tam vlastně stalo. Občas mi také přišlo, že s těmi MMORPG souvislostmi až trochu moc tlačí na pilu a snaží se narvat narážku uplně všude. Ale možná jsem jen v tom gaming světe nebyl dostatečně ponořený. // Nejoblíbenější postava: Codex // 55% ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

I když jsem chvíli hrál World of Warcraft a delší chvíli online verzi Pána prstenů - toto není pro mě. Úžasná Felicia Day se zásobníkem grimas a pak už nic. Nuda, nuda, trapnost, jiskřička naděje a nuda. Dojel jsem do půlky druhé série, ale dál už to nejde. Ovšem i tak mě dostal perfektní "Do you wanna date my avatar" song. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama