Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Smrdí to dolarem na sto honů, což není při rozpočtu 425 000USD překvapením a stopáž by potřebovala pořádnou odlehčovací kůru, protože některé záběry trvají třikrát tak dlouho, něž by bylo třeba. Scénář je naopak velmi kvalitní a častými dějovými zvraty dokáže opravdu překvapit. Oni totiž oba hrdinové nebojují jen za vlastní přežití, ale i za svojí rasu a tak rozehráli důmyslnou šachovou partii, kdo koho přechytračí. Stejný efekt to má i na diváka, protože s každým zvratem se mění vyznění pointy a člověk si nemůže být ničím jistý do poslední minuty. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tenhle fanouškovský nízkorozpočťák vzbuzoval obavy a naplnil je, Collorovi krátkometráže sou ubohé a kdyby nebyl idiot, mohl natočit svůj nejlepší, jenže roztáhl stopáž na nesnesitelných 90 minut, se scénářem vykutáleným jak od 15. letýho comixovýho honibrka co viděl všechny díly Strartreku. Jeden zajímavý zvrat a na rozpočet povedené kostýmy nezachraní tu rozbředlou nudu s nulovým scénářem, dokud Poitier prudí šéfa šlo to, ale ve 35tý minutě jsem měl pocit že film trvá už 2 a půl hodiny. Po nádherných záběrech na poušť v arizoně a pochodování dvou maníků se to dopracovalo k finiši filmu Enemy Mine a nejhorší je, že to mělo přijít po 20 minutách. 40%. Začátek vypadal slibně, škoda. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové sci-fi připomínající klasiku Enemy Mine. Speciální efekty, prostředí i děj filmu jsou viditelně omezeny nedostatkem peněz, ale zábavnosti to neškodí. Co film ztrácí na vizáži dohání scénářem. I když je trochu jednotvárný a zdá se bez konce, obsahuje několik dějových zvratů, které pomáhají držet pozornost, až do trochu slabšího závěru. Celkový dojem z filmu je jako z kvalitního dvojdílu Krajních mezí. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Na rozpočet luxusní vizuální záležitost se silným příběhem a dialogy, ze kterých se vám konečně nechce vyhodit lečo. A když přijde na řadu scéna, kdy se dovídáme, kdo je oním pronásledovaným, celé se vám to převrátí naruby. Není to extra akční, není to vizuální nájeb jako Avengers a už vůbec to není vtipný jako Diktátor. Přesto všechno je to jeden z nejmilejších filmových počinů poslední doby, který mi udělal obrovskou radost a dokázal všem, že i za málo peněz jde udělat hodně muziky. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Perfektní film, u něhož celovečerní délka není na škodu. Na to, že se jedná o dílo, ve kterém se vyskytuje méně než 10 osob, ale většinu času jde jen o pouhé dvě postavy, je to velmi napínavé, zvraty jsou nečekané, scénář je skvěle vypilovaný a dává smysl. ____ Dodatečně jsem zhlédl Petersonův film Enemy Mine, ale naštěstí se nejedná o žádné vykrádání, naopak Hunter Prey je téměř přiznanou poctou. Každopádně je jisté, že Sandy Collora bral Enemy Mine na vědomí a v podstatě na něj (myšlenkově) navazoval. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama