Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Trpěl jsem. Už při shlédnutí LOL mi bylo jasné, že Miley Cyrus prostě nemá hereckej talent, není hezká, neumí hrát zamilovanou a jediný co jí vlastně jde je celej film profňukat. Jenže tyhle fňukny já nemám rád. Film naprosto komerční, bez náznaku nějaké originality či změny. Nudný děj plný stále omílaných klišé. Tohle je opravdu mrhání peněz a času. 0% ()

Imune 

všechny recenze uživatele

Když mi tohle kamarádka doporučila, nečekal jsem nic světobornýho, ale musím prostě zdůraznit, že Miley Cyrus fakt hrát neumí. Naopak vedle ní musím vyzdvihnout Grega Kinneara, na kterýho byla radost pohledět. Co se týče dramatickýho děje, kterej se dostavil klasicky až ke konci, tak si stěžovat nemůžu, ale chtělo by to prostě lepší obsazení hlavní role k nějakýmu vyššímu ohodnocení. 60% ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Australský hezoun a "produkt" Disneyho továrny na vymývání dětských mozků se sešli ve filmu plném klasického amerického klišé a toho nehezkého hraní na city. Než Liamovi někdo přihodí nějakou serióznější a jím dobře zvládnutou roli, bude se muset zatím potýkat s rolemi nudných, nezajímavých a charakterově zcela prázdných hochů. Ale hezky se na něj dívá a ani mi nevadil pohled na Miley, kterou bych však hned v začátku filmu nejradši pořádně proliskala. To, že se ze začátku ke Gregu Kinnearovi chovala jako drzý, nevychovaný pubertální fracek od ní moc hezké nebylo:) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se přemlouvala, abych film dokoukala do konce. Věčně našpulená pusa Miley Cyrus(nevím jestli úmyslně nebo to tak má od narození)ve stylu duck-face mě dosti odrazovala a představovala jsem si, že dokonce ani ten nejkrášnější natočený západ slunce s odrazem v houpajících se vlnkách moře mě nepřesvědčí o mých prve smýšlených 2*/5. Díky bohu jsem nedokázala odtrhnout oči od Liama Hemswortha a přestože nedokážu říct co mě na něm více přitahuje jestli jeho tvářička, statné tělo, hluboké krásné oči nebo herectví, tak mě to donutilo vytrvat. Řeknu vám, že jsem ji (Cyrusce) dokázala za film hned několikrát vynadat třeba, že je na všechny v okolí nepříjemná nebo že se jí nelíbí, že ji nabaluje ten nejhezčí borec v okolí...a přesto, že mi její """"""""herectví"""""""" silně připomíná Shannen Doherty, kterou taktéž nesnáším o to více to pro mě bylo těžké překousnout. Nakonec jsem dokázala zapojit moji objektivitu do příběhu a četné milostné pohledy jsem ignorovala. Velkým plusem filmu byla silná závěrečná půlhoďka věnující se umírání otce dvou sourozenců(Ronnie a Jonah). Otec si chudák myslel, že zapálil díky medikamentům, které tehdy musel brát zdejší kostel a tak se snažil napravit svou chybu a dělal pro obnovu kostela vše co mohl - hlavně dělal nádhernou vitráž a pomáhal mu s ní i malý Jonah. Ukázalo se, že kostel nezapálil, přivedl opět dceru Ronnie k hraní na klavír, ta se pak usmířila s krásným borcem Willem(Liam)a po pohřbu otce kde mimochodem zahrála jeho skladbu jí věnovanou se opět vrátila k hraní a žili šťastně až do smrti - pohádky je konec. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná hrůzostrašná příšernost. Drtivá většina filmů zoufale nedokáže překvapit a drží se zažitých postupů a schémat, zde se mi však téměř zvedal kufr. Nucené prázdniny rebelky u nenáviděného otce, trocha ochranářství přírody, románek s místním beach boyem, rebelčina přeměna, konfrontace s bohatými rodiči plážového hejska, tragická nemoc rebelčina otce atd atd. Děs, běs, hrůza... 0% ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • První den natáčení filmu začal scénou, kdy si Veronica Miller (Miley Cyrus) a William Blakelee (Liam Hemsworth) dají polibek v oceánu. (Terva)
  • Liam Hemsworth mal obavy, že ako hráč plážového volejbalu nepresvedčí, pretože tomuto športu sa nikdy nevenoval. (Pat.Ko)
  • Film se měl původně natáčet v Severní Karolíně, avšak po uvážení finanční stránky projektu a výhod se štáb rozhodl pro Georgii. (Terva)

Reklama

Reklama