Reklama

Reklama

Mambo už dospěl. S životní partnerkou Glorií mu to bezchybně klape, a dokonce se z něho stal starostlivý otec. Malý Erik je co do vzhledu celý táta, jen ty nožky ho ne a ne poslouchat. Eric si nevěří, neraduje se s ostatními v hejnu a drží se dál od jejich tanců a zpěvů na arktických zasněžených pláních. Zahledí se do létajícího tučňáka Svena. Takovému borci je těžké v očích dospívajícího tučňáka konkurovat, jenže jsou tu i další starosti. Ledovce v důsledku globálního oteplování tají a mění se tak podmínky pro život. Je na Mambovi, aby sjednotil všechna místní zvířata a podnikl záchrannou expedici. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (142)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Možno povedať, že v tomto prípade sa jednotka rovná dvojke. Ničím to nebolo pokazené, ale nepridalo to ani na hodnote niečoho nového. Grafika úžasná ako v jednotke, skvelý soundtrack, ale dejovo plytké. Celkovo hodnotím ako trošku slabšie ako jednotka, ale každopádne stále príjemná oddychovka. Otázkou je, či nestačila len tá jednotka. 65 % ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Nebýt malých pánů krillů, skvělé animace a nepodprůměrného scénáře tak mohlo být hodnocení lepší. Beru-li ale v potaz, že je to dětský film (i kdyz od jeho prvního dílu uběhlo 5 roků a ty děcka asi trošku povyrostly) tak je to příjemné, ikonické, přátelské. Některé covery na queen mě docela naštvaly a neseděli mě tam... ale to zalezi na produkci... za mě 40% ()

Reklama

karinakari 

všechny recenze uživatele

Velmi mě překvapuje tak nízké hodnocení. Z mého pohledu se dvojka povedlo o chlup víc než jednička. Jediné, co mě fakt vytáčelo, byl příšerný český dabing. Hlavně hlas a rádoby šmoulí zpěv malého hrdiny Erika. Ale aspoň vím, že příště jedině v původním znění! Zasmála jsem se a na chvíli vypnula a to je podle mě účel animovaných pohádek. Příjemným překvapením byl rebelující plankton, který házel jednu hlášku za druhou (v tomto jediném případě musím pochválit již zmiňovaný český dabing, Suchánek a Genzer tomu hodně přilepšili). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $135miliónovTržby USA $64,006,466Tržby Celosvetovo $157,956,466Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,071,760 //počet predaných kusov 216,542Tržby za predaj DVD v USA $19,754,189 //počet predaných kusov 1,191,070║ Priznávam že som čakal rapidný úpadok po prvom diely(videl 3x v kine), ktorý som zbaštil ako malinu a v mojej rodine sme si s ním svojho času(niekoľko stoviek DVD projekcii) užili svoje. A nakoniec sa toto pokračovanie nesie v únosnej norme, kde príbeh zbytočne neprekombinovali a je priamočiarejší a až na pár praštených vecí(rozoberanie orientácie homárov, ....) a troška rozťahanejších etáp znesiteľný. Čo sa týka muzikálnosti tak sme svedkami žánrovej rôznorodosti, dokonca aj na operný výkon prišlo, piesne sú prevažne fajn, príde aj na akciu, napätie, ekologický motív a dobrú odľahčenú zábavu, animačne samozrejme opäť skvelá práca, slušná roztomilá oddychovka. Prvý diel sa stal slušným hitom, pokračovanie pri danom rozpočte zažilo komerčné fiasko. /videl v kine: 60%/ ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od jednotky je Happy Feet 2 obsahovo iba lacný brak s dobrou animáciou. Jednotka patrí medzi moje obľúbené animáky, ale dvojka je trpké sklamanie. Príbeh ťaží s čistej ľadovej vody a pokus o dramatickosť príliš nevyšiel. Pesničky sú časom otravné a niektoré postavy tiež. Animácia ostala síce na výbornej úrovni, ale to je bohužiaľ všetko. Priemerné hodnotenie dávam len s veľmi prižmúreným okom. 50% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Filmári a animátori na filme pracovali v štúdiách Fox v austrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)
  • Ústřední píseň „Mosty světla“, která ve filmu zní z úst Glorie (Pink) a Erika (Ava Acres), v české verzi nazpívaly Tereza Černochová a Jana Zenáhlíková. (funhouse)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Cold Package. (MikaelSVK)

Související novinky

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama