Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 007)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Spíš série skečů než celovečerák (ta lepící linie s hledáním filmu 43 je nejslabší část)... Nicméně některé skeče jsou naprosto boží...chlap s koulema na krku, mučení irskýho trpaslíka, aby prozradil, kde má zlato, "poop on me", a rande naslepo ("zamíchej salsu kozama")... iPad tvarovaný jako žena se špatně umístěným větrákem. Go, Farelly, go. Asi jsem vymatlané primitivní fekální hovado, ale mně se to prostě líbilo. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ne, vážně jsem nechtěl nikdy v životě vidět Hugh Jackmana s varlaty na krku a menstruující Chloe Moretz. Šílená zvrácenost a přítomnost všech těch zvučných jmen je pro mě stejnou záhadou, jako v případě Magnuskových Bastardů. Jedna hvězdička za povídku s Butlerem v roli trpaslíka, jinak skoro nekoukatelné. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Každýmu, kdo z traileru pochopil, že se zde objeví taková obrovská kupa známých tváří, muselo být jasné, že tento film buď bude hit, nebo naprostej průser. No hit to asi nebude pro nikoho, ale myslim si, že je to tak mezi. Já se celkem pobavil a byl jsem rád, že se tam objevilo tolik známých herců. Sice poněkud nešikovně, ale každý uzmul krátkou část a většinou to byla sranda. Já jsem v dnešní době vděčný za každou komedii, tak můžu s klidným svědomím udělit filmu 75%...[26.01.2013_Cinestar_Černý Most] ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Angažovanie toľkých hviezd je dostatočný dôvod na zhliadnutie, určite však bude jediné. Cítil som podfuk, ten sa dostavil, lebo "movie star" hrajú v kratučkých nesúvisiacich scénkach a tvoria akýsi imaginárny film, ktorý vypatlaní pubertiaci hľadajú na webe. V podstate ide o riadnu blbosť, ale priznávam, že som videl aj horšie filmy. Ale najzapamätateľnejšia scéna sú nádherné rozpaky Kate Winslet, keď sleduje Jackmanove gule pod bradou.:) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Před třemi týdny začala premiéra nového filmu, který se nazýval Mládeži nepřistupno. Nevim, jak se autor jmenuje, ale vim, že natočil film Blbý a blbější a ten se mi hodně libil tak jsem očekával, že to bude suprový film. Upřimně jsem od toho čekal vice, Nemělo to skoro žádný děj, bylo to složeno z několika příběhů. Od filmu s takovýmto názvem jsem čekal něco odvážnějšího a zajímavého, vždyť to bylo pristupné od patnácti let. Za ty peníze teda pěkná pitomina. Obraz čistý, ale celý dojem kazí zvuk s titulkama. Obraz se posouval strašně rychle a ani se to nestihlo čist titulky, některou chvíli jsem ani nevěděl o co se jedná. Za velké plus u tohoto filmu považuju zábavu. Někdy jsem se mohl počůrat smíchy, ale někdy to bylo i trapní. Na nic také je, že žádného herce jsem dosud neznal, mohli tam hrát aspoň nějací známí herci a možná by to vypadalo lépe. Na tento film už bych nejspíš nešel, protože mně to vůbec nezaujalo. Mnoho záporů a pár kladů to nedokáže vyvážit, proto tento film hodnotím jako podprůměrný. Za ty peníze opravdu nic moc, bylo by lepší využit je jinak. Čtenáři klidně se zajeďte na tento film podívat, ale neočekávejte nic extra :D::D Kdo zde najde všechny chyby ??? :D ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Snímek má dvě verze. Například v Anglii nebo v Nizozemsku se film promítal v té alternativní, kde místo pokusu zoufalého, zpustošeného a neúspěšného scenáristy (Dennis Quaid) prosadit svou morbidní komedii, se skupina tří teenagerů (Mark L. Young, Adam Cagley, Devin Eash) pokouší najít nejvíce zakázaný film na světě Movie 43, což v konečném důsledku vede ke zničení civilizace. (ČSFD)
  • George Clooney odmítl hrát sebe samého v části, která by byla o tom, jak se mu nedaří sbalit holku. (Cheeker)

Reklama

Reklama