Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

No jak začít, zkusím to okomentovat jak na mě působil na začátku a postupně až do konce... Takže do 15min. to bylo dost táhlé a ani nijak moc důležité, poté se Chris(Liam) dostává právě do "Empire" kde to začíná být zajímavé, ale hudba Vás do děje nijak nezapojí, spíš naopak. A ani se nerozkoukáte a už Chrisovi zastřelí někdo parťáka...Začne první hodně rychlí vyšetřování kde poprvé uvidíme Dwayne(jeho nástup se mě vůbec nelíbil).. V 1/3 filmu si Chris vyzkouší ukrást poprvé peníze a scénárista z něho zkouší udělat dobrého kluka, že dá peníze převážně na dobré účely. Ale to už je pomale beznadějné... Teď nastává doba kdy "kamarád" Eddie chce uvrtat Chrise do velké krádeže, což se mu povede, ale přivede další lidi a příběh se začíná rozvětvovat, bohužel každá tahle větev je podle mě moc rychle odříznuta, tak si tento parádní nápad moc neužijete :( ... No a pak je závěr, ten je chytlavý i když herecké výkony jsou spíše mizerné, vypadalo to trochu jako by to herci už chtěli mít za sebou. TAKŽE, dobrý nápad, zápletka parádní, ale hudba a slabé rozvětvení příběhu to zabíjí(třeba to vyšetřování mohlo být zajímavější, jak s Dwaynem, tak rozvést to s FBI)..... HODNOCENÍ: 58% (3*) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pohodové krimi drama podle skutečných událostí. Chris Potamitis spolu se svým kámošem Eddiem vykradou firmu, ve které Chris pracuje. Následně Dwayne Johnson musí zjisttit kdo za touto krádeží stojí. Přišlo mi, že Chris Potamitis to ani ukrást nechtěl, ale zase nechtěl podrazit svého kámoše, tak ho nechal to vzít. Trochu smutný konec pak, že oba dva končí ve vězení a dostanou stejný trest. Jinak Liam Hemsworth byl fajn, má stejný herecký talent jako jeho brácha Chris. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson letos podruhé v krimipříběhu podle skutečné události a podruhé to nedopadlo dobře. Velmi nezajímavě a fádně podáno, což je o to víc trestuhodnější, že takovéto reálné příběhy vždy mají automaticky větší náboj. Přesto to není taková hrůza jako extrémně přeceňovaný a hloupý Pot a krev. Režisér si prostě nevěděl rady a Liam Hemsworth ani Dwayne Johnson nepodávají nijak oslnivé výkony. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě normální průměrná podívaná, ve které mě překvapila role Dwayna Johnsona. Ale spíš tím, že tam byl Rock absolutně zbytečnej. Toho poldu mohl hrát kdokoliv jinej a výsledek by nebyl horší. Je to jen malinká role tak se divím, že je na posteru Rock jako hlavní postava. Hlavní postavy byly hodně nezáživný. Co se týče akce, tak ta tu moc neni a ta, co se ukáže neni žádnej zázrak. Filmek mě ale připoutal, nejspíš díky tomu, že jsem chtěl vidět jak to dopadne, když je to podle skutečných událostí. Na jedno podívání to stačí, nic víc, nic míň 50% :) ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle podle skutečné události, tak se ani nedivím, že je USA proprcaný kriminalitou. Jakože vážně, jestli chcete vydělat, běžte tam a stačí jenom krást. A v tomhle filmu máte návod. Debilové. A pokud to dle skutečné události není, tak se to dá jako jednohubka na večer, kdy nevíte jestli jít spát, nebo si ještě vyhonit a až pak jít spát. Z televize na Vás u toho hledí Hemsworth, tudíž Vám zkazí náladu a Vy se tedy věnujete jeho dementním vlasům. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Detektiv Ransome (Dwayne Johnson) nosí hodinky G-Shock, které byly vynalezeny až v roce 1983. (T-enter)
  • Okrem amerických miest New York a New Orleans prebiehalo natáčanie aj v kanadskom Toronte. (MikaelSVK)
  • Během rozhovoru Chrise (Liam Hemsworth) s Eddiem (Michael Angarano) v hospodě o koncertu Black Sabbath má Eddie cigaretu v levé ruce, ale hned v dalším záběru je cigareta na popelníku. Peníze ze stolu také zmizely. (Timak)

Reklama

Reklama