foto

Michael Angarano

  • nar. 3.12.1987 (29 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Michael Anthony Angarano se narodil 3.listopadu 1987 v New Yorku. Tento americký herec italského původu má dva mladší sourozence Ericu a Andrewa a jednu starší sestru Kristen. Jeho rodina vlastní taneční studio v New Yorku, kde Erica tančí a Kristen vyučuje. V roce 2005 promoval na Crespi Carmelite High School v Los Angeles.

První významnější role, která ho proslavila, byla role Elliota, nevlastního syna Jacka, v seriálu WILL & GRACE. V roce 2000 získal malou roli ve filmu NA POKRAJI SLÁVY, kde ztvárnil postavu Williama. Jeho první velkou filmovou rolí se stala role ve filmu STRÁŽCE TAJEMSTVÍ, kde si zahrál po boku Evan Rachel Woodové a David Gallaghera. V roce 2004 si zahrál ve filmu MLUV, kde se poznal se svojí nynější přítelkyní Kristen Stewart. O rok později si zahrál ve snímku režisérky Catherine Hardwicke, LEGENDY Z DOGTOWNU. Michael zde vystupuje jako Sid Gianetti, jeden ze zakladatelů skupiny Z-Boys.

Michael miluje sport a muziku. Jeho nejoblíbenější hudební skupiny jsou Blink 182 a Green Day. Už od malička se věnuje fotbalu a basketbalu. Michael nemá rád dlouhé ponocování po klubech, mnohem radši zůstává domu u svých oblíbených pořadů Přátelé a nebo Rodina Sopránů. „Pokud existuje někdo, kdo by raději zůstal doma a koukal na televizi, než šel na párty, to jsem já. "Dodává.

V současné době žije v Los Angeles v Kalifornii. V budoucnu ho můžeme vidět ve filmu GENTLEMEN BRONCOS, který by měl do našich kin dorazit co nevidět.

lucieK

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gringo
2017 Avenues
2015 Divoká karta
The Stanford Prison Experiment
2013 Empire State
Učitelka angličtiny
2012 End of Love, The
Entry Level (TV film)
Mosazná konvice
Noah
Rugrats
2011 Krvavý stát
Umění zapadnout
Zkrat
2010 Svatební obřad
2009 Divnej týpek
What Goes Up
2008 Zakázané království
2007 Final Season, The
Sněžní andělé
Špinaví Irové
V křesle režiséra
2006 Bondage
2005 Legendy z Dogtownu
Poslední přání
Škola superhrdinů
2004 Čarovná země
Mluv
Můj miláček ráže 6,65
2003 Maniac Magee (TV film)
Seabiscuit
2001 Say Uncle (TV film)
Strážce tajemství
2000 Malí podnikatelé
Na pokraji slávy
Vyjímečná dobrodružství Super Dava
1999 Baby Huey's Great Easter Adventure
Hudba mého srdce
1998 Grace a Glorie (TV film)
River Red
1997 Vetřelec v mém domě (TV film)
Vidláci
1996 Childhood's End
Ještě na to máme!

TV seriály

2017 I'm Dying Up Here (TV seriál)
Creative Indifferences (E10)
Lingchi (E09)
The Unbelievable Power of Believing (E08)
další epizody (10)
2015 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
This Is All We Are (S02E10)
Pamatuješ na Moon Flower? (S02E09)
Mně dobře není (S02E08)
další epizody (10)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Zlatý lotos (S01E09)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
další epizody (10)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S06E01)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
2003 My Life with Men (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2005 EMGOD
2001 Beginning: Making Episode I, The

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Avenues

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Avenues

Producentská filmografie

Filmy

2017 Avenues

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace