Reklama

Reklama

Smrtelná aliance

Trailer

Bývalý příslušník amerického námořnictva Henry se uchýlí do lesů na americko-kanadských hranicích, aby se vyrovnal se svojí minulostí. Ta ho ale dožene v podobě Claye, který má s Henrym nevyrovnané účty a chce ho zabít. Oba muži však budou muset čelit i jinému nebezpečí. Lokalitu, ve které se nacházejí, totiž plánují využít pašeráci drog v čele s Xanderem. Henry a Clay se tak musejí rozhodnout, jestli překonají vzájemný spor a postaví se společně nepříteli, nebo se nechají pohltit vlastním konfliktem... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Van Damme se snad posral. Nenapadá mě totiž jedinej důvod z jeho strany, proč by měl hrát takovou postavu v tak příšerném filmu. Vypadá tady jak nějakej sériovej vrah po jubilejní sté vraždě a ještě k tomu hraje záporáka debilního jak stopka od jablka. Nehledě na všechny ostatní, kteří tady jsou spíš k smíchu. O příběhu ani nemluvě. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No, je to klasická blbůstka s přiblblou zápletkou o spadlém letadle do jezera a balíku heráku uvnitř po kterém jdou mafošové. Ty vede vskutku charismatický vůdce Xander. Maj ale tu smůlu, že zrovna spadlo do rezervace kde rangerem sbírajícím prázdné plechovky od piva a limonád je bejvalej člen SEALs, kterej si tu líže v lůně přírody rány z poslední zbabraný mise v Afghánu. To je ta blbounká kostra příběhu. Hlavní hrdina a posléze jeho kumpán mi nebyli zrovna sympatičtí. Ale fakt jsem nemohl z Jeana-Clouda-Van Vegana :-))). Fakt je to asi The best záporák roku 2013. Navíc to zrzavý páčo a červená kamizola kanadské jízdní a ta jeho anglina s nezaměnitelným francouským přízvukem:-))))). Tenhle důchodce si ze sebe udělal slušnou prdel a já to velmi oceňuji. V mnou naposledy s ním viděném jakémsi post-apokalyptickém snímku, také né moc starém (komentoval jsem jej, ale za boha vám neřeknu název) se bral vážně až moc... Takže za mně jsou to zcela jasně 3 eko lesní jahůdky ! * * * ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ale hej. Prečo nie. Konečene béčko s dobrými hláškami. Herecké výkony sú dobré. Na pomery samozrejme. Scott a Jones nie sú nejaké archetypy akčných hrdinov, ale ako ústredná dvojica fungujú dobre a ani v akcií sa nestratia. Van Damme si počína veľmi dobre. Jeho postava je zaujímavá, vtipná a akčná. Úvodný masaker čo predviedol bol super. Na konci trochu zamrzí, že nepredviedol viac high kickov. Hentie marovačky zvláda každý. Ale od JCVD som čakal nejaké trade mark kopy. Príbeh trochu klišé. Ale celkom napínavý a kvalitou prevyšuje svojich akčných nízkonákladových bratov. Dávam 60%. Toto sa vydarilo. Samozrejme na pomery. Pohybujeme sa v kategórií direct to video akčné béčko za 5-10 mega. 3* ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Povedený akční filmek který si na nic nehraje, je zábavný natočený klasickým 90.tkovým stylem. Je zde spousty nelogičností, jednoduchej předvídatelnej příběh. Co mě u toho zamrzelo je nemastnej neslanej hlavní hrdina. Tady by to chtělo něcoho jako Adkinse, nebo Fostera. Druhej hlavní "hrdina" je v pořádku. Nejlepší je zde ale záporák, kterého hraje JCVD skvěle. Role psychopata mu sedla dokonale. Co trošku zamrzí je opět rychlý střih kamery při soubojích. Já se u filmu bavil a dávám mu 75% :) ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Za najlepsie filmy rezisera Petera Hyamsa uz dlhodobo povazujem Kozoroh 1 a 2010 Vesmirnu Odyseu. Potom jeho reziserska kariera nabrala smer, ktory mne smrdi a nebavi ma. Van Damme /Krvavy Sport, Kickboxer, Expendables 2 ma uz to najlepsie davno za sebou a vyzera to tak, ze aj on zacal tocit filmy, ktore mozu stupiditou krasne konkurovat Seagalovym zumpoidnym "klenotom svetovej kinematografie". 0 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Yardak)

Reklama

Reklama