Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s belgickým fešákem, pro který mam prostě slabost, i když je film narvaný všelijakými klišé (Např. hrdinovo trauma) a patosem, který na nás mává z každé druhé věty. A ani fakt, že se jedná o dost silnou vykradačku Die Hard mi nevadí, protože je tu slušná akce (Bitka s maskotem Tučňáků nemá chybu a třeba průnik do lóže nebo finále s vrtulníkem jsou také zdatně natočené momenty). Za pochvalu rozhodně stojí Hyamsova kamera, kdy občas vykouzlí hodně zajímavé záběry (Kamera se zvedne od ledu až ke střeše, kde se jen tak tak drží svaly z Bruselu a Van Dammův pobyt na ledě je taky skvěle odvedená záležitost.). Pochválit musím i fakt, že si film nesnaží hrát na nic jiného než na zábavné béčko, kterému k dokonalosti chybí jen lepší hlášky. Mozek velí 3*, srdce 4* a já se nostalgií vždy nechám rád unést. ,,Co uděláš? Namočíš mě?"-,,Né." P.S. Potěšilo mě i to, že se hráč s číslem 68 dostane několikrát do záběru a často je zmiňován i v komentáři. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další z legend. Van Damme zvládne všechno. Vykosí teroristy, zvládne akrobacii a ještě k tomu předvede brankařský zákrok roku. Je to sice úsměvné, ale své kouzlo to má, především pak pro fandy devadesátek. Souboje slušné, záporák vysoce elegantní a vizuální efekty velmi nevyrovnané. Od těch dobrých (raketomet) až po ty neuvěřitelně trapné (zpomalovačka helikoptéry). V "over the top" závěru už se člověk jen velmi těžko udrží nesmát se, ale je potřeba tygra z Belgie brát trochu s rezervou. Klišovité a dost průměrné. Co jiného od Hyamse čekat. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No je to sice ptakovina to nezpochybnuju ale stejne se mi zda mistni obec k tomuto snimku ponekud prehnane kriticka Zan je tady jeste velkej pan hasic co zkope falesnyho tucnaka zneskodni bomby a jeste si vystrihne vedlejsak v hokejovy brance a zaporak Powers Boothe je proste bozi a pokud nekomu vadi kour staci rict ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak taková vykrádačka se jen tak nevidí. Tohle snad ani neni vykrádačka, ale spís kopie smrtonosný pasti. Ale co, jako akční pokoukání to poslouží dobře a o to přece jde. Ale i tak je tady Van Damme trochu z formy v těhle letech ještě točil celkem slušný filmy a tohle je o stupínek níž než třeba univrzální voják nebo Timecop ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Akční film má asi nějaký vážný problém, když se mi u něj podaří usnout. No, možná, že to není chyba filmu, já usnu i u formule jedna. Takže nějaká podobnost? No ano, v zásadě je tento film stejný jako libovolný závod F1. Dlouhá období nudy se snaží přebít nějaká akce. Tak, kde na okruhu létají kousky karbonu a občas celé vozy, tam nastoupí jednočlenná úderka a začne. Ze začátku to jde, boj s tučňákem má docela grády (i když střihači bych vrazil obě ruce do fritézy) a občas i pokus o humor zazní. Pak už to jde s kopce, velice otravné děti, nelogické díry, JCVD na ledě a... A pak mně zahalil oblak Morfeův a zbytek jsem milosrdně prospal. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (15)

  • Luc Robitaille si ve filmu zahrál sám sebe. Hráč se zapsal do historie jako nejproduktivnější levé křídlo v historii NHL a v roce 2009 byl uveden do hokejové síně slávy v Torontu. (Luky-7)
  • Jean Claude Van Damme začal během natáčení filmu užívat kokain. [Zdroj: Metro] (hippyman)
  • Prvního brankáře Brada Tollivera si zahrál Jay Caufiled, tehdější hráč Penguins. V NHL odehrál pouze 208 zápasů na pozici pravého křídla. Vstřelil 5 gólů,  zato ale nasbíral 759 trestných minut. (Luky-7)

Reklama

Reklama