Reklama

Reklama

VOD (1)

V napínavém thrilleru Uzavřený kruh svede bývalé milence-právníky dohromady velmi vážný teroristický útok. Komplikovaný případ prověří jejich loajalitu. Brzy se navíc ukáže, že v sázce není jen jejich kariéra, ale i život. V rušné londýnské tržnici vybuchne dodávka a rázem je na světě jeden z nejsledovanějších případů britské historie. Pachatel je dopaden a schyluje se k soudnímu přelíčení, které bude sledovat celý svět. Proti sobě stojí dva výjimeční právníci, bývalí milenci (Eric Bana a Rebecca Hallová). Případ se zamotává a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapojená tajná britská policie. Najednou už není v sázce jen kariéra obou právníků. Tady půjde i o jejich životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (88)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Angličané tyhle paranoidní thrillery neumějí dovést k dokonalosti tolik jako Amíci, navíc dost dlouho snímek nemá tolik potřebnou šťávu a drama v soudní síni mohlo být určitě výživnější. Přes množství výhrad mě to nakonec bavit docela i začlo, jenže to už byl bohužel konec. Eric Bana představuje stěží nějakou kasovní jistotu a Rebecca Hall je pro mě příliž obyčejná. Tohle duo se zrovna dvakrát nepovedlo. 55% ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Čím méně se dočkáme zvratů, o to je tahle konspirace lépe napsaná a až nebezpečně reálná. Je jen dobře, že jsou hrdinové ušetřeni bourneovských kousků, byť závěr měl být přece jen vyostřenější, než byl. To je spolu s ještě asi jedním dalším přehmatem (Velkému bratru prostě neutečete, když se Vám to zrovna hodí) jediná výtka. Na druhé straně mezi klady stojí opravdu skvělá atmosféra, chytré dialogy plné decentně zaobalených výhružek a ústřední dvojice herců sympatická tak, že byste si to s ní dali klidně do trojky(za určitých pevně stanovených pravidel.) 80% PSpoil: Takhle odvážné rýpnutí do nedotknutelných...to se nevidí.. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tyhle spletité konspirační a paranoidní snímky o temném pozadí politiky mi nikdy k srdci nepřirostly a připadají mi zaměnitelné. Zvlášť, když britské vládě přisuzují takové postupy, že by se za ně nemusely stydět ani ty nejhorší diktátorské režimy a to ještě nota bene v srdci Londýna a na vlastních lidech. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Taková poctivá žánrovka ve stylu Tři dny kondora. Západní civilizace a její ideály pravdy a demokracie hájené tvrdou rukou tajných služeb. A do toho nemá žádnej právník co strkat nos. Dobře natočené a zahrné, místy napínavé, nepříliš nápadité a trochu schematické. Už to tady bylo, ale vůbec to nevadí. Jen bych klidně přivítal film o tom, jak je dobře, že účel světí prostředky, protože to je to, co Západ opravdu drží pohromadě. Pragmatismus. 70% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Closed Circuit je o vysoko profilovom teroristickom prípade, ktorý je kurevsky tajný a informácie z neho sa nesmú dostať do uší platičov daní. Tento prípad zvedie dohromady dvoch bývalých milencov ( Bana a Hall), ktorí majú za úlohu obhajovať atentátnika, ktorý si šľahá herák do rúry v base. Postupne začínajú vychádzať na povrch zaujímavé odhalenia, ktoré môžu ohroziť národnú bezpečnosť a paranoia na seba dlho nenechá čakať... ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama