Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční hororový  western, ve kterém exceluje Danny Trejo, s tak temnou atmosférou, že by se dala doslova krájet. Nejdrsnější antihrdina z toho nejdivočejšího západu, jaký tady snad ještě nebyl. Námět i styl zpracování je vlastně svým způsobem obdobný snímku natočeného na základě komiksů 'Vrána' (1994). Jen tu máme poněkud složitější charakter hlavní postavy. Jedná se o muže, který dělal špatné věci, ale svým způsobem není zlý a v podstatě se jen snaží o zmíněné vykoupení a zároveň o pomstu. Danny Trejo i přes svůj věk prokazuje stále plnou energii pouštět se do takovýchto snímků. Jeho drsná nátura je stále uvěřitelná každým záběrem a v ničem nenechá na pochybách. Propojení hororového žánru z westernem už tady bylo několikrát a ne vždy se to povedlo. Tentokrát je to pecka. Scénář jedinou vteřinou neulpívá na maličkostech a nepadá do skličujících zbytečností a nudností. Myšlenka děje je svou jednoduchostí srozumitelná a pevná jako skála. Tohle prostě chytí a nepustí. Drsná akční hororová zábava a nic víc. Režisér Roel Reiné tentokrát předvedla úžasnou práci. P.S. A jen tak mimochodem, samotného Satana si střihl Mickey Rourke. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Parádní Béčko :-) Danny Trejo a Mickey Rourke, to je hodně dobrá kombinace a oba jsou prostě drsný. Nápad se sbíráním duší pro Satana se mi líbil a ztvárněné peklo taky. Westernové přestřelky nemaj chybu, ikdyž občas zmatené, ale zase pár zpomalenejch záběrů a to taky můžu. Prostě zápory střídají klady, ale těch je o maličko víc. 72% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, kvůli Dině Meyer dám i western. Spojení horroru a westernu fakt nemusím, tohle je naštěstí spíše spojení akčního filmu a westernu jen zápletkou o desperátovi, který se vrátí pomstít z pekla, lehce šmrncnuté. Danny Trejo si roli užívá, má na to ksicht i tetování, stejně jako Mickey Rourke, který se tady moc neunaví a nenadře, ale ten jeho ksicht se hodí už jen na ďábla. Dina Meyer je tradičně kouzelná, i když nv roli šrifovy vdovy a ne nějaké barové poběhlice. Film má spád, akční scény působí dobře, ale přesto je zdlouhavý a minimálně o dvacet minut delší než by měl být. 2.5* ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Satan (Mickey Rourke) a zubatá, tlučou mi na vrata, tak pakuj se náš příteli (Danny Trejo), už je tvůj čas. Pojďte dál, povídám - ještě si jednu dám a že je to flám poslední, tak zvu i vás... Tak jo kucííí, jdem se podívat na tu závěrečnou pomstychtivou řežbu v městečku Tombstone. Akční westernek, spolu s Trejem a Rourkem se tváří drsně, avšak opak je pravdou... Drsnýho na něm nemůže být v podstatě nic, protože nikdo nic ani nestihne na tý akci vidět! Nesnáším tyhle novodobý manýrky pánů od střihu a už mě to posralo takovejch filmů, co by bez těchto výstřelků mohlo být daleko výš v hodnocení, že mě to přestává bavit! Liam si to nezasloužil s 96kou 2 a Statham s Parkerem taky ne. Danny s Mickeyem dopadli podobně. Film by byl nádherý (moje oblíbený) "béčko", díky střihu je to jenom "béčko"! Jinak Mickey, prosím zhubni! Je to vážný! 55% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vám nabídne za 1) Bad-ass výraz Dannyho. Za 2) Nafouklou hlavu Mickeyho a za 3) pár dobrejch přestřelek což je na jeden film docela málo. Od tohohle filmu jsem nečekal nic a přesně to jsem dostal. Příběh o hovně se špatnými herci a pár přestřelkami, který se opravdu vyvedli, ale to mi vážně nestačí. 45% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)
  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)
  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)

Reklama

Reklama