Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 3
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 3

Recenze (116)

xlelusx 

všechny recenze uživatele

Jak často se v seriálovém světě stává, že ti samí producenti a scénáristi co vymysleli původní seriál, natočí lepší spin-off, než byl původní seriál?! No myslím, že moc často ne. :-) Samozřejmě mám ráda TVD a jako každý fanoušek deníků jsem byla na Originals opravdu zvědavá a musím říct, že splnilo všechny očekávání a snad je i překonalo. Seriál je podle mě skvěle promyšlený a hlavní zápletka, dřívější král (Klaus) versus nynější král (Marcel), když oba dva jsou vlastně záporáci je podle mě skvělá myšlenka. Během dosavadního sledování seriálu se mi několikrát stalo, že jsem nevěděla komu mám fandit jestli Klausovi nebo Marcelovi :-D . Což je podle mě opravdu zvláštní situace. Seriál není jen o milostném trojúhelníku jako jeho starší bratříček, samozřejmě i zde ten milostný trojúhelník zavání, ale scénáristi nám ho tolik nepředhazují, což je příjemná změna. Seriál se ubírá správným směrem a doufám, že mu ta cesta vydrží dlouho, podle mého má velký potenciál. Nejoblíbenější postavy: Klaus, Davina, Rebekah Nejoblíbenější epizody: (moc epizod zatím není) S01E01, S01E02, S01E04, S01E05 ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na první díl jsem se podívala jen proto, abych zjistila, o co přesně v The Originals jde a co se ze seriálu vyklube, nijak jsem nepočítala s tím, že bych se na seriál dívala, protože Phoebe mi přišla v TVD strašně nesympatická a představa, že bude možná jednou z hlavních postav mě nijak nenadchla. Jenže jak už jsem začala, nemohla jsem si pomoct a podívala se i na druhý díl. No a pak už nešlo přestat, protože mě seriál opravdu chytil a dokonce už mi Phoebe ani tak nevadí. Uvidí se, jak se bude seriál vyvíjet, ale je fakt, že mě bere o něco víc než TVD. Takže ohromné překvapení! ~~ Ke konci řady mě to už začíná trošku nudit, jak se pořád všechno opakuje, každopádně pořád to ještě na čtyři hvězdičky není. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Julie Plec, Michael Narducci | Hudba: Michael Suby | Distribúcia: Warner Bros | Štúdio: My So-Called Comapny, Alloy Entertainment, CBS, WB | Ocenenia: - || Typický ženský scenár, s hromadou dejových zvratov, čoho následkoum je krívajúca motivácia postáv. Nejak to však drží po kope slušný vizuál a nerealisticky dokonale vyzerajúci hlavný predstavitelia. Rozpadávať sa začal skôr môj záujem o ne, už po niekoľkých epizódach, a tak som s Originálmi skončil, pretože neboli dosť originálny ;) 60% | FullHD, THX, EN DTS | ()

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Intriky, manipulace, boje o moc,... a tak pořád dokola. The Originals (Původní) jsou seriálem, který svišti, který toho v každém dílu nabízí hrozně moc (dějové zvraty, nové informace, hodně postav, atd.) Skoro bych řekla, že by zasloužil nějaké "vložky" :) třeba víc milostných linií nebo občasné zamyšlení jaké to je být nesmrtelným hybridem. Takové tempo s sebou totiž přináší nevěrohodnost postav a jejich vztahů, totiž: když se rychle střídá jejich láska s nevraživostí, prostě jím pak už moc nevěřím, že za něčím nebo za někým doopravdy stojí, že se to zase rychle nezmění. Ale oceňuju, že každá postava, její chování a činy mají svoje pozadí, důvod a propracovanou historii. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Seriál je rozjetý slušně, uvidíme, co se z toho vyklube a jestli scénáristi velký potenciál nezazdí, jako se jim to povedlo u dalších řad kmenových TVD. Rodinku původních jsem si oblíbila, takže mi seirál vyloženě o nich rozhodně nevadí, i když mě trochu mrzí zmrazená linka Klaus+Caroline. Rozhodně vítám trochu dospělejší pojetí a odproštění se od scén typu: Miluju toho... ach ne, vlastně toho... nebo že by to byl přece jen ten první? :) ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)
  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)

Reklama

Reklama