Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 7
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Videa (136)

Trailer 7

Recenze (620)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že to bude příšerná blbost. Koukla jsem na cca 3 cvičné díly a už jsem nemohla přestat. Když už si říkám, že mě tam nic nepřekvapí, tak najednou bum a zas se divím. :-) Takže super, příjemná oddechovka. *Edit 2015 - Ty nadšené výkřiky při psaní prvního komentáře, už dnes působí docela úsměvně. Pravdou je, že čtvrtou řadou celý wau efekt skončil, a ve sledování pokračuju snad jen ze setrvačnosti. Překombinovaná přehlídka stárnoucích modelů. OMG, kdo jim ještě teď může věřit věčné mládí? Začátky byly svěží, ale dál to lepší nebude, a po sedmé řadě půjdou stejně do kytek. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Upírský seriál, u kterého přívětek "love sucks" opravdu sedí. Co začíná jako seriálová verze Twilightu vhodná jen pro -náctileté se brzo změní v docela slušný masakr, kde se upíři navzájem mučí a vraždí a kde by se erotické dusno mezi trojkou hlavních představitelů dalo krájet. Vyčnívá Ian Somerhalder, kvůli kterému bych se stala upírem klidně i já. Zatím viděno pět řad. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé sledoval tenhle užasný příběh tak už od prvního dílu mě to pohltilo s každým dílem nás čekalo spousty zvratu užasné hudby skvělých herců. Nikdy bych nečekal konec takový jaky byl a to jsem hodně krát koumal jak to dopadne ano bral bych tam i jiný konec zestárnutí děti a podobně ale přesto hodně spokojený. Když se ohlídnu zpět mezi všechny herce jediný kdo mi prostě neseděl byl Matt za celých 8 sérii jsem ho prostě neměl rád. Zato jsem si hrozně moc oblíbil krásnou Liv bohužel nás opustila jako hodně skvělých tváři. Ostatní jsem si oblíbil hodně a ano chyběli mi tam časem různé tváře které začali mizet jako Jeremy, Jena , a další. Rozhodně nejlepší je ze všech Demon. Sledovat jak každou sérii si myslíte že původní jsou nejhorší a ono přichází ještě větší překážky a temno bylo dokonalé. Rozhodně bude patřit mezi 1 místo v TOP. Celková spojitost všech dílu všech životu, užasná podívaná nikdy neomrzí. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jediný skvěle upírsky zpracovaný seriál, který se ságou Stmívání nemá absolutně nic společného. U Vampire Diaries je jediný případ kdy jsem si předtím nepřečetla knihu, protože mi to příjde jako naprostá ztráta času o to víc jsem se pak bála do tohoto pustit ale opak se stal pravdou a podle mě je to jediný případ(o kterém vím), že kniha je mnohem horší než seriál(nebo film).Při každém díle jsem napnutá jako struna a pokaždé mě něčím překvapí.Nebudu tady nikomu vykládat jak mě štvou všechny tyhle upírský variace na cokoliv si vzpomenete ale tohle je jednička.Obsazení skvělé a hudba taktéž. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Všetci vieme, pre koho je tento seriál určený. A tak k nemu aj pristupujem. Tam kde O. C. padá na držku pre svoju príbehovú prázdnotu, tu prichádzajú upíri a sú celkom drsní. Skvelo obsadené jednotlivé postavy... TRUE BLOOD je iný level, ale Denníky majú jasne vymedezné mantinely a sú mi v podstate sympatickejšie... ()

Galerie (2 133)

Zajímavosti (73)

  • V Young Hollywood Awards v roce 2010 Nina Dobrev vyhrála v kategorii Making Their Mark a s Paulem Wesleym a Ianem Somehralderem v kategorii Cast To Watch. (MonicaPixie)
  • Nina Dobrev (Elena) spolu s dalšími 5 kolegy odcestovala do Afriky, aby v Keni mohla založit školu pro malé děti. (Mr.Hudson)

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama