Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 16
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 16

Recenze (101)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Dva a půl ženy ?? Tak tohle se tentokrát Chucku Lorremu úplně nepovedlo, s přivřeným očkem, rozhodně za vždy skvělou Annu Faris, symbolicky tak na dva a půl hvězdičky.. Jak to vypadá, tak Anna rozhodně nepůjde ve stopách Charlieho Sheena, jemuž výborný výše zmiňovaný sitcom ze stejné tvůrčí stáje alespoň na čas resuscitoval kariéru.. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Polibte mi drdol, mě všechny ty megery a jejich problémy docela baví, i když připouštím, že hodně pomohlo vypustit z rovnice nejmladší generaci (synek nudný, dcera na přesdržku). Občas děj není kdovíjak k uchechtání, sarkastických dialogů s kvalitně jedovatými záseky však zůstává dostatek, abych seriál hodnotila nadprůměrně. 75% ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Co názor, to facka. Dejte si ji sami a akci opakujte, dokud se nevzpamatujete. Vždyť je to skvělý seriál. Každou sérií se kvalita humoru zvyšuje. Třetí řada je dokonalá, v každém dílu se dost nasměju. Hodnocení na imdb tomu odpovídá více, tady je spousta idiotů, kteří to akorát kazí. Nezapomeňte si dát tu facku. EDIT: 4.Řada je teda slaboučká a neuvěřitelně nudná, takže tu hvězdičku, co jsem loni přidal, nyní odebírám. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Chápu, že tenhle sitcom se nezavděčí každému, ač já jeho příběh považuju za vcelku originální. Na škodu je tady hlavně postava dcery Violet, která je tam čtyři série na přes hubu a humor často dost skřípe. Nicméně od chvíle, kdy jdou děti do ústupu a postupem času vymizí ze seriálu úplně, to začne nabírat na obrátkách a čím víc přibývá postav, tím kvalitnější je humor. Někdy jsem se fakt divila, jak jsem se řezala smíchy. Sice to kvalitou asi nikdy nedosáhne třeba na 2 socky, ale já tomu chci dát lepší hodnocení, protože jsem tomu dala šanci a většinou dostala slušný komediální zážitek. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

U tohoto seriálu je jasně vidět, že ho celkem podstatná část lidí vzdala po jednom-dvou dílech nebo zahlédla pár nesouvislých scén v televizi a hned sem vlepila odpad. Ovšem hodnocení jednotlivých sérií ukazuje, že tento seriál není vůbec tak marný, já osobně se u málokterého seriálu směju v každém díle, jako tomu je u Mom. Po příchodu postavy Adama se kvalita zvedla na 5*, po odchodu Christy zase o dost klesla, ale i tak si to těch 80% zaslouží. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Když holky hrají hru, při které hádají kdo jsou, tak je při tom zmíněn profesor Brumbál z filmů o Harrym Potterovi. Dále je zmíněn Harriet Tubman – americký abolicionista, John Malkovich – americký herec, a Galileo Galilei – astronom. (SONY_)

Reklama

Reklama