Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se na to chtěl podívat jen kvůli Heather Graham. Teď musím uznat, že to zase není taková blbost jak jsem si původně myslel. Sice na to, že je to romantická komedie tady té romantiky moc není, ale párkrát jsem se zasmál. A víc od podobných filmů asi nelze očekávat. Navíc Heather to fakt sluší... ()

pinguinka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem na tento film natěšena jako obyvatelé Hope Springs na drby, ale musím bohužel konstatovat, že charakteristika „romantická komedie“ není zrovna ta nejlepší. Spíše se jedná o nenáročné dílko s romantickým nádechem (hezký park opravdu romantiku sám neobstará :) a humornými prvky (Colinův svůdný výstup se šálou je vskutku vtipný ). Je to škoda, když se člověk podívá na slibné obsazení. I když musím uznat, že Colin Firth je šarmantní, jeho pohledy velice výmluvné a Heather Graham dostatečně svůdná. ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po dvou dnech jsem si nemohla vzpomenout, jak se tento film jmenuje, ani o čem vlastně byl. A tak - ačkoliv jsem během sledování uvažovala i o třech hvězdičkách - fakt, že mi stačí 48 hodin na to, aby se má znalost tohoto filmu zredukovala na: "Je to nějaký romantický příběh s Colinem Firthem," nakonec zapříčinil i podprůměrné hodnocení. Ale dívat se na to dá a úplně blbé to taky není. ()

elle 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu, co Colina Firtha přitahovalo na scénáři k této komedii. Když se mi stane, že mě už před půlkou nudí příběh muže, jehož hraje tak zajímavý a přitažlivý herec jako Firth, tak je to pro mě prohra. Nejvíc mě ještě bavila Driverová, která se marně snažila někde si zakouřit (přitom nemám kouření ráda). Její zoufalství nad nemožností si v klidu promluvit a zakouřit bylo až roztomilé. Postava "blondýny" (jméno si nechci pamatovat - ale jsem taky žel blondýna) mi přišla nudná a ničím zvláštní. Tmavovlasá Minnie Driver byla sice trochu mrcha, ale vzhledem k tomu, že měla své meze a měla hlavně vnitřní energii a osobnost, tak mě bavila a zajímala víc. Na konci jsem si skoro přála rozehnat tu nudu a aby Driverová zvítězila (naštěstí štěstí také došla). Firthovi jsem závěrečné břemeno na dlouhou trať přála, docela to vystihovalo můj divácký zážitek z této komedie. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velmi nudné a natahované až trapné, připomíná to spíš středoškolskou (ovšem nevtipnou) komedii se skoro čtyřicátníky v hlavních rolích- chvílemi to vypadá ,že se snad rodí zajímavá zápletka,ale nakonec to skončí přesně tak, jak bylo od začátku jasné- hvězdička za aspoň občas vtipného Colina Firtha...20% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama