Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (390)

TheDon 

všechny recenze uživatele

American sniper paradoxně zhubnul a teď nově vaří. Možná kdyby obšlehl recept od perníkovýho Waltera, byl by to od dost lepší flick. Čekal jsem aspoň, že začne sypat hostům do jídla kokain. Ale ani tahle zápletka pro dokonalýho špeka nebyla dost dobrá. Takže čeho jsem se vlastně dočkal? Nickyho Laudy a nekonečnýho utírání pogécanejch krajů talířů utěrkou. Jo a jedné super hnusné cigošky. Ty nejslabší dvě jaký sem kdy dal. 25% P.s.: více méně ztráta času...spíš více, než méně... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Zajímavý paradox, film je zaplněn mými oblíbenými herci, přitom mě příliš neoslovil. Možná je to tím, že se neustále točí filmy a pořádají soutěže o vaření, zuřivě se bojuje o tituly a hvězdy a vždycky mi nějaký odborník na slovo vzatý z obrazovky vysvětlí, že se stravuji špatným způsobem, a i kdybych jedl zdravě, bude to na talíři vypadat hnusně, takže si všichni uvědomte, že když si dáte vepřové a nedáte si ho ve tvaru labutě, jste gastroburani a měli byste se stydět! Já jsem v klidu, absolvoval jsem základní vojenskou službu, takže mě příjemně překvapí každé jídlo, které neobsahuje šváby a není z jedné strany spálené a z druhé syrové. Na druhou stranu uznávám, že jsou tyto filmy důležité pro české restauratéry, kteří díky nim mohou předstírat, že je v pořádku, když se degustační porce tváří jako plnohodnotný oběd. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bardley Cooper je šéf. Nie dokonalý, ale je šéf, hlavne v Kuchynských dôvernostiach. Tu ma tiež bavil, tieto kuchynské postavy s kuchyne mu proste sedia. Horšie je to zo samotným príbehom. Celý film je dosť dobrá oddychovka, s kuchyne sa dymy, sliny vám tečú po gauči, ale pre lepší výsledok mi tam ešte čosi chýbalo. 70% - 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vedieť dobre variť je na nezaplatenie, avšak všetko má svoje hranice a nič sa nemá preháňať. Čo sa mňa týka, do reštaurácie šéfkuchára Jonesa by som určite neišiel, pretože by som sa tam moc nenajedol. Na tanieri to vyzeralo pekne, ale tie porcie... no ako pre vrabca, možno ešte menej. A cena za tie jednohubky asi tiež nebola nejak priaznivá. Samotné varenie a tá urputná snaha niečo v gastronómii dokázať tu boli vykreslené zaujímavo a s patričným napätím, čo považujem za najväčšie plus tohto snímku. Filmu by som asi najviac vytkol totálne uletené dialógy a hlášky, ktoré sa síce chceli tváriť múdro, ale v skutočnosti sa jednalo len o hlúpy nezmysel, napríklad ...chcem variť tak dobre, až ľudia prestanú jesť... a pod. Suma sumárum, príjemne a šikovne natočený snímok, ktorý však pod povrchom neskrýva nič, čo by stálo za zapamätanie. 60/100 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nevíme nic o hlavním hrdinovi, netušíme, proč se dal v minulosti na scestí a je jen naznačeno, co všechno to prý tehdy způsobilo. Setkáváme se s ním, když je už v cajku a chce všechno napravit tím, že umanutě vaří a vaří. Neohlíží se na nikoho a na nic, takže se vlastně žádná změna k lepšímu nekoná, pořád je zahleděný jen na sebe a o nikoho jiného se nestará. Shrnuto: nudný (nedějový) příběh o vaření a nesympatický hrdina = je zbytečné tomu věnovat čas. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Snímku je možno nájsť aj pod označením Untitled John Wells Project, The Chef či Adam Jones. (MikaelSVK)
  • Původně se film měl jmenovat Chef, ale tento název už použil Jon Favreau pro svůj film Chef (2014). (JORDY)

Reklama

Reklama