Reklama

Reklama

Profesionální MMA zápasník Wes Baylor bojuje v ringu se svým kamarádem Jonnym Sutherlandem, přičemž Jonny v tomto zápase po sérii Wesových úderů umírá. Baylor je zdrcený ze smrti kamaráda a odjíždí do Thajska. O šest měsíců později ho stále pronásleduje Jonnova smrt, ale živí se jako zápasník v ilegálních zápasech. Po jednom z nich kontaktuje Baylora muž jménem Aldrich, který mu nabízí milion dolarů, pokud se zúčastní jednorázového zápasu v Myanmaru. Baylor souhlasí. Po příjezdu na místo ho ale čeká překvapení, protože se stává obětí smrtícího lovu, který Aldrich organizuje běžně. Baylor dostane pouze láhev s vodou a opasek, který, aniž by o tom věděl, má uvnitř ukrytý GPS lokátor. Lovci, kteří mají Baylora ulovit, jsou Sofie, toreador Esparto, vývojář her Landon, Maduka, Jacob Texas Zimmling, Zimlingův syn Tobias, Aldrichova pravá ruka Madden a Aldrich sám. Baylor má dvě minuty na to, aby zmizel někde v džungli. Začíná tedy krutý boj o život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(57%) Na tohle jsem se fakt těšil. I když jsem zůstával při zemi a obával jsem se, aby vůbec Adkinse využili v boji. Florentinovi filmy Boyka, Ninja atd jsou pro mě skvělé v tom, že se tu Adkins dosyta předvede – a to snad všechny jeho bojové kousky nám ukáže. Zde to bylo bohužel trochu utlumené, ale ne až tak moc. Pár slušných výpadů tu má. Občas jen obyčejné praní, ale přesto se tu pár parádních kousků najde. K tomu i jiné obyčejné akce, pár výbuchů, střílení apod. No, jeden z hlavních záporů, který mi docela vadil, byla skutečnost, že se tu vyskytovalo dost debilních spomalovaček. Hergot, ty spomalovačky byly i v obyčejných scénách, kdy nějaká postava chodí, nebo já nevím. V jedné akční scéně se třeba až 3x objevila spomalená scénka. Dále by to chtělo vylepšit i víc prvků. Příběh sice byl obyčejný, ale s tím jsem problém neměl. Přidat nějaké nápady navíc, napínavost atd. Ani ta Akdinsonova postava mě moc nebrala, i když později jsem si jí získal víc. Hudba byla ok. Záporáci – ti se celkem povedli. Nechci toto béčko kritizovat, rozhodně se mi to líbilo víc jak současné Seagalovky. Akce je slušná, Scottovi výpady atd. Pár dobrých zabití, furt se něco dělo. Jen mi to ve výsledku moc v hlavě neutkvělo. Je to taková béčková jednohubka. Takže menší zklamání se dostavilo, ale furt to bylo lepší než jiné současné videobéčka. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Fetišistický brak, kde se moc nepovedla ani choreografie soubojů. Na druhou stranu svou blbostí tohle céčko dokáže  chvílemi slušně pobavit, byť v o něco nižším levelu než nejlepší nejhorší filmy. Nicméně třeba pád ze strmého svahu přímo na slona a následuje celek s říční deltou a těmi slony, kde po svahu není ani památky či minové pole, kde vedle sebe leží ohořelý gazík a buvol, stálo za to.  Jako situační nechtěná komedie tak k popukání, ale to jsem od  specialisty na filmový parazitismus víceméně očekával. A tak zklamaly zejména fighty, u nichž jsem díky angažmá Adkinse očekával libovou záležitost, ale dostalo se mi vesměs jen přehlídky  viditelně předem připravených pozic a špatně použitých zpomalovaček, z nichž asi nejvíc ční souboj nejtrapnější s panenkou paní Mitry v latexovém oblečku. Dvě hvězdy, především za tu nechtěnou zábavnost, ale jestli já to nepřehnal.... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ten trapný pocit, když je 24 let stará jednička o několik tříd lepší film i přes paradox, že je to laciné akční béčko/céčko. Začátek vypadal ještě docela nadějně, hlavně díky ucházejícím soubojům (teda na laciné dvd céčko) ale jakmile přejede děsivý neherec Adkins do Myanmaru (po lopatě rozuměj do Barmy) tak se všechno sype. Nejdřív mě pobavili lovci...sebranka trapných déčkových herců v džínsech vod Levise a teniskách v čele s neskutečně trapnou Rhonou Mitrou, jejíž drsňačku jsem jí věřil asi jako Zemanovi milost Kájínkovi z neosobních důvodů a je úplně jedno, že je to pořád neskutečná mrdna. Akce by v tomto momentě ještě docela ušla, ale jakmile se na scéně objeví sloni a Barmanka teda Barmka která v pohodě uprostřed džungle na kterou zapomněl i starej sovětskej satelit valí plynně anglicky jde všechno už úplně do prdele. Začne hrát nějaká budhistická hudbička, šikmovočko se furt modlí a když se Asskins začne modlit s ní, už se mi chtělo jenom zvracet, stačilo aby si k nim přikleknul Johny Rambo a spustil ''když chceš válku vyhrát, musíš se válkou stát''. Celkově ten debilní děj kdy maník z UFC vytepe lovce s tunou zbraní včetně agenta CIA. Roel Reiné jé, to je jako René je mizerný režisér, který všeho všudy natočil dvě povedená vykradená céčka, jinak je to zoufalec bez špetky smyslu pro akci režiséra Johna Woo. Adkins není Van Damme a Knepper neni Henriksen a když na konci vytáhnul tu nepovedenou dřevěnou náhražku Henriksenova jednonábojového Thompsona, už sem se zvratkama skoro dávil. Debilita nehodná jména Hard Target.29%. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Hudba, jako od Hornera, která mě přivítala na začátku mi vykouzlila úsměv na rtech. Dokonce i akční scény a nakousnutý příběh byl jako z 90tek. Obstojné obsazení, zejména padoucha by prostě ušlo. Nicméně, jak už to tak bývá, zejména u těchto filmů (B) je velice těžké udržet si jakousi pomyslnou laťku. Já vím, že zde jde hlavně o to se dobře bavit a na nic nemyslet, ale i tak je to téměř od poloviny jakoby odfláknutá či přesněji šité horkou nití. Nicméně je to obstojné Bčko, které hodnotím oproti ostatním novodobým Bčkům - protože ve srovnání s "hollywoodskou smetánkou" to je samozřejmě.......no Bčko přece. Možná by to chtělo vlastní kategorii pro tyto filmy, aby bylo snazší je porovnávat mezi sebou. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Určite už bola téma lovu na človeka pre zbohatlíkov spracovaná aj lepším spôsobom, tak potom prečo až 4 hviezdičky? Neodohráva sa to v Rusku, nepoľujú rusi a celkovo sa to odohráva na hraniciach tretieho sveta, kde môže ozaj milión dolárov ešte čosi znamenať. Zápasník Wes Baylor príjme pozvánku na súboj bez pravidiel od Aldridgea (asi skôr ako titlkový preklad k filmu Aldricha, aj keď Ričiho je zajtra), nakoľko sa jeho svet zrútil potom, ako v ringu porazil svojho priateľa, ktorý po zápase zraneniam podľahol. A tak si spomenie na slová priateľa o tom, že sníval o dome na pláži a týmto spôsobom sa Wes rozhodne zarobiť aby dom doprial aspoň priateľovej rodine. Aj keď film dejovo kopíruje viacero filmov až na záverečnú scénu na moste je to takmer uveriteľné. Pre milovníkov akčného žánru ako oddychovka za 3 padne vhod, niekto možno ešte jednu hviezdu, tak ako ja, pridá. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Při honičce na motorkách nemá Wes Baylor (Scott Adkins) na očích ochranné brýle. Ale při výbuchu střely z motorky je ve zpomaleném záběru vidět, že Wes brýle má. (Mydlivoj)
  • Katrina Grey (Kay Sutherland) pochádza zo Slovenska, z Ilavy. (ČSFD)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v Thajsku. Mjanmarsko, kde sa odohrávala väčšina filmu, filmári nenavštívili. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama