Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Koukám na to tragický hodnocení. Tak zlý to určitě nebylo. Je pravda, že příběh je stokrát ohraná cesta losera k poznání, že je lepší být takovým jakým je než někým, kým není, každopádně hezká animace a vtipný svět smartphonu. Vzhledem k tomu, že už 5 let vlastním starou nokii a tomuto typu telefonů se zuby nehty bráním, tak mi asi plno narážek uniklo :-) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Co jsem četla z recenzí, tak se jedná o nejhorší animovaný film za posledních 10 let a možná s tím souhlasím. Animovaný příběh, který se odehrává v mobilu je na tuhle dobu velmi originální, ale zpracování filmu nestojí za nic. Nemá to žádnou gradaci, není to nic napínavého, má to sice mravní ponaučení v podobě, že i když je někdo jiný, tak je stejně důležitý jako ostatní, ale jinak je to vážně o ničem. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách jsem si říkal, jak moc velký peklo to bude a přemýšlel, kdo odvede děti domů, až se zabiju. A nakonec mě to ani neštvalo, jen si to tak prošumělo kolem a bylo totálně o ničem. Pár povedených vtipů (facebook), pár ne moc povedených product placementů (dropbox - neboj, je to bezpečná aplikace my ass), za hodinu a čtvrt jsme byli z kina venku a děti byly celkem spokojený. A pak jsme šli do cukrárny a to se mi na tom filmu líbilo asi nejvíc. EDIT: ...když nad tím trošku víc přemýšlím, tak je škoda, že ne úplně nezajímavou myšlenku (živé aplikace a jejich obyvatelé) to absolutně nevytěží. Jen se přechází z jedné appky do druhé, povinně se justdanceuje, sugarcrashuje, aby se to nějak rychle ukončilo, až se minuty nasčítají. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Asi na dvou třech místech jsem úplně netušila, o čem je řeč, což mi akorát připomnělo, že už jsem stará. Jinak jsem se ale hodně pobavila. Mám moc ráda podobný styl filmů, kde je plno narážek a „oživení“ věcí, a v Emoji ve filmu se to podle mě tvůrcům podařilo udělat šikovně, chytře a hlavně vtipně. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak toto je rozprávka pre koho? Pre dospelých, ktorým drbe už z tých smajlíkov? Pre deti, ktorým drbe z nich ešte viac? Alebo pre ešte menšie deti, ktoré sú zatiaľ našťastie schopné vyjadriť svoje pocity inak než nejakým emotikonom? Nerozumiem tejto dobre, už málokedy sa nakrúti podarený animák, všetko podlieha konzumu. Ešte, že to pár ľudí pochopilo a film získal Malinu za najhorší animovaný film roka 2017. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • O výrobné a distribučné práva na film sa uchádzali aj Warner Bros.a Paramount Pictures. V júli 2015 bolo ale oznámené, že ich získava Sony Pictures Animation. (Scraffy)
  • V českém dabingu účinkuje také youtuber Martin Rota, který nadaboval malou roli Trojského koně. (Pierre)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama