Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý, přežil to i můj přítel, jehož šálek kávy to vážně není. Čekala jsem víc vtipných a crazy scén, ale tato komedie se víc než na vtip zaměřila na to aby měla poslání a ponaučení. Takový ten vtíravý emotivní nádech, který nemám ráda... emotivní proslov a davy nadšeně jásají... Amerika prostě. Ale bylo zajímavé vidět v praxi, jak funguje boost sebevědomí. Se správným přístupem člověk zkrátka získá vše na co jen pomyslí. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takhle si myslím, že měla vypadat Bridget Jones. Máme zde boubelku, která má podobné problémy se sebepřijetím, ale nechová sena rozdíl od Bridget jako debil, jenom jí chybí zdravé (nikoliv zbytečně přehnané) sebevědomí. A o tom to celé je. Samotná zápletka s tím, jak se praští do hlavy, sice trochu recykluje jiné nápady, ale zde zůstává v realistické rovině, což je filmu jen k dobru, a scénář naprosto přesně jede tak, jak má. Jen některé pasáže jsou zbytečně zdlouhavé a natahované, zvláště ta, než pochopí, že to celou dobu byla ona. Během toho projevu na její pochopení a poznání je pak moc málo času, ačkoliv ano, nakonec kvůli tomu její projev k publiku vyzní velmi efektivně. Ale osobně bych víc ocenil, kdyby si věci uvědomila už v té restauraci, kde má sraz se svým klukem, byl by čas na účinnější a podrobnější přerod její postavy a jejího uvědomění si věci. Jinak poselstvím filmu je buďte sami sebou, kašlete na to, co o vás říkají ostatní, a mějte zdravou sebedůvěru sami v sebe. Což je hodně pozitivní. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně girly film, ale nebylo to špatné. Amy Schumer moc nemusím,ale její vize, že je krásná se mi líbila, protože to sebevědomí, které z ničeho nic dostala dodalo filmu šťávu a vznikly z toho hodně zajímavé situace, při kterých se dá hezky zasmát a Emily Ratajkowski vidím vždy rád. Škoda, že druhá polovina je už vážnější, ale scéna s tancem je highlight. Na jedno podívání to jde. 60% ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

No hrůza, jako ta hlavní představitelka, ne film, ten je docela slušný, především první půlka baví, pak to začne už nudit a konec byl docela trapný. Bral bych to jako takovou parodii, holka se toho fakt nebojí, 30kg nadváha, špeky na břichu, dvojitá brada a stoupne si vedle Emily Ratajkowski - no sranda, ale jak říkám tohle nemůže vydržet celý film, postupně se sranda změní v trapas. Kdo už je unavený z hollywoodských dokonalých herců a chce si trochu spravit sebevědomí bez návštěvy psychiatra, tak tohle je ten film. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dost těžkej průměr, kterej zavání trapností a šílenou Schumerovou. Na můj vkus i zbytečně dlouhá stopáž filmu. Jediný co stojí za to, je pointa v rozuzlení, kdy se vlastně díky sebevědomí dá žít daleko líp a netrápit se nedostatky! Což je pravda veliká! Takže za to Amyno sebevědomí dávám průměrnou známku. 50% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Při natáčení měla Amy Schumer (Renee) svého psa na place, když se střídala mezi natáčením scén. (griph)
  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)
  • V květnu 2017 získala společnost STX Entertainment na filmovém festivalu v Cannes práva na britskou a domácí distribuci za přibližně 15 milionů amerických dolarů. (griph)

Reklama

Reklama