Reklama

Reklama

Čarodějovy hodiny

  • USA The House with a Clock in Its Walls (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Desetiletý chlapec Lewis se po smrti rodičů odstěhuje do panského sídla svého strýce Jonathana. Strýce i jeho sousedku si brzy oblíbí. V domě se však dějí podivné věci, strýček i jeho sousedka totiž ovládají kouzla. Lewis pomáhá svému kouzelnickému strýčkovi vypátrat hodiny, které by svou kouzelnou mocí mohly způsobit konec světa. Film je natočen podle klasického fantasy románu Johna Bellairse. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (186)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Eli Roth, režisér jenž ve své prvotině Cabin Fever, nechal jednu z postav rozkládat hodiny, aby ji pak zabil nejroztomilejší hafan pod sluncem, Eli Roth jenž svým filmem Hostel, nadzvedl snad všem mandle a šokoval a znechutil nejednomu divákovi horory, tenhle Eli Roth natočil rodinou hororovou komedie, pro celou rodinu. A nejvíc vtipný na tom je, že to neni vůbec špatný, ano člověk si klade otázku "Má to Eli Roth zapotřebí ?" ano má.........bohužel, ono se mu moc nedařilo a tak musí vzít zavděk i takovým to filmům. Ale tenhle film, neni vyloženě špatný, hororové to tedy neni vůbec, byť sou zde oživlé panenky, dýně a Kyle MacLachlan, který kupodivu má zdravou barvu a taky je tu zmínka o jednom z Pekelných panů, že by propojení s Hereditary ??? Ale film nejvíc sráží, herec Owen Vaccaro, který je prostě zde nevýrazný a nemá charisma. Přitom Jack Black a Cate Blanchett, sou skvělý, sou vtipný a film by v pohodě utáhli a vlastně sou jediným důvodem proč na film jít, což je tak trochu smutný. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Odkud se berou tyhle divné, nestravitelné, dětské fantasy filmy? Stejně mdlý a neidentifikovatelně éterický feeling jako u Zlatého kompasu nebo Probuzení tmy. Proboha, vždyť něco takového musí smrdět už na papíře, co z toho jako chtějí ždímat? Já prostě nepochopím, jak někdo dokáže vytvořit takový kýbl nudy, to musí být svým způsobem umění. Jé, fantasy s Jack Blackem a Cate Blanchett, jaktože o existenci takového filmu nevím, říkám si. Ve třičtvrtě filmu vypínám a odpovídám si - aha, proto. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Skvela stylizace do pohadkoveho sveta, prekvapive dobry Jack a neprekvapive sladka Cate. Bud ona nebo zaporak toho mohli ukazat vic, jinak jsem se celou dobu dobre bavil. No a i kdyz tenhle film nebudu nosit v hlave jako stredoskolskou lasku, za jedno pobaveni Carodejovy hodiny stoji. (Vancouver, Kanada) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Občas aj dobrí herci ako Jack Black alebo Cate Blanchett natočia kravinu, ako v tomto prípade napríklad. Mám rád fantasy, no toto bolo naivne slaboduché ešte aj pre malé deti. Jedinou záchranou tu sú celkom slušné vizuálne efekty a občasný šplech Jacka Blacka. Inak to nestojí ani za reč. Podpriemer. 40/100 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vazne tohle natocil Eli Roth? V podstate rodinna komedie s par atmosferictejsima chvilkama, ktera pripomina Husi kuzi. Dej neni nijak slozitej, tvurci se nesnazi nijak rozvijet to prostredi carodeju a jde tu tak jen o zkoumani domu a seznamovani se s ujetym strejckem Jackem Blackem. On a Blanchet film vytahujou z podprumeru. Takze pribehove nic extra, triky spis prumerny, ale aspon, ze to nenudi a jako takova oddechovka vlastne proc ne, sem tam se nakej for povede, zaverecna akce je docela fajn, ale znova bych na to uz nekoukal. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jsou poprvé hlavnímu hrdinovi ukázána opravdová kouzla, se ocitne v roji hvězd. V dalším záběru jejich mazlíčka lva z živého plotu jedno ze souhvězdí pozdraví. Nejde o žádné jiné než právě souhvězdí Lva. (Prochy38)

Reklama

Reklama