Reklama

Reklama

Cold Creek Manor

  • USA Cold Creek Manor (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželé Tilsonovi touží po klidnějším životě na venkově. Proto se i s dětmi odstěhují z New Yorku do domu, který nedávno koupili. Při vyklízení domu naleznou velké množství fotografií a videonahrávek rodiny, která tu žila před nimi. Venkovskou idylu naruší příchod podivného muže, který je původním majitelem domu. Banka mu dům zabavila poté, co přestal splácet hypotéku. Muž se tváří, že chce rodině pomoci s opravou domu, později se ukáže, že veškeré jeho snažení směřuje k tomu, aby je z domu vyhnal. Tilsonovi brzy zjistí, že kdysi honosné panské sídlo se postupně stává jejich noční můrou a začíná odhalovat svá hrůzná tajemství. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Škoda, mohl to být velice zajímavý film. Městská rodinka chce najít potřebný klid, proto se přestěhuje na venkov do starého rodinného sídla. Dům má však jedno děsivé tajemství. Histerický výstup s hady v domě mi přišel jako úplně zbytečný. Kůň v bazénu, to už bylo jiné kafe. Skutečně ho přejel Dennis Quaid nebo někdo jiný? Několik hluchých míst nezachránila ani poslední půl hodinka. Přílišná délka filmu také zrovna moc nepřidá. Hereckému obsazení nic vytknout nemůžu. To se mi docela líbilo. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nestěžuju si. Vidět to podruhé už sice sebralo veškeré napětí a očekávání, ale i přesto si myslím, že jde o předem jasné označení „zahradníka“ v tomto filmu (víceméně i doslovné) a následné sledování toho, jak si hlavní hrdinové (respektive spíš hrdina) poradí s pravdou, které nechce nikdo uvěřit. Nechápu, proč až tak nízké hodnocení, tak špatné to vůbec není. Film sice neposadí na zadek, ale poskytne nemalou dávku napětí a mrazivé, nepříjemné atmosféry, zvlášť v druhé polovině. Přidávám o hvězdu více, protože mi zdejší hodnocení přijde přehnané. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rutina s jasně nalajnovaným dějem, která si poklidně jede po jasně vymezené cestě. Předvídatelnost by ani tak nevadila, pokud by vypjaté okamžiky měly šťávu a pokud by se herci do svých rolí trochu více položili. Ale ani jednoho jsem se nedočkal a navíc Sharon Stone tady byla opravdu příšerná. Kouknout se na to dá a na průměr se film vyšplhá, ale nic víc. 50% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Skvělý thriller ,který sice v téhle podobě byl už mockrát natočen ,ale vždy záleží jak! Příběh rodina se stěhuje z města daleko na venkov ,kde si koupí velký dům. (vždy mě fascinuje jak jsou ty Američani schopný ze dne na den vykašlat se na práci na příbuzný na známý a odject daleko. A hned si jsou schopný koupit dům ,tam snad jsou všude prázdný domy to tady by to tak lehký nebylo. Kupodivu si hned najdou jiný známý ,jak jiná mentalita) Do toho domorodci ,který je vidí neradi. Rovněž je pozoruhodné jak se všichni v těch městech znají (to u nás nikdo nikoho nezná a nehledě toho ,tam je sebemší díra zvaná město u nás by to byla vesnice či větší obec) Co jsem nechápal ,že si rodina klidně vezme domů chlápka ,kterému ten dům dřív patřil než mu ho banka sebrala (no jo když je v base) ,on jim tam vleze hend ho pozvou na večeři. A nechají ho tam bydlet ,to že to nebude klapat je víc než jasné a po té co jsou všude v domě hadi ho vyrazí. Otec rodiny tuší ,že s ním není něco v pořádku a snaží se na to přijít co ho málem nejenom jeho stojí život. Opravdu hustá atmosféra a děsivá. Díky dobrému zpracování to není jen jeden z mnoha obdobných filmů. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nebylo to až tak zlé na to, že tyhle mysteriózní filmy moc nemusím. Trošku uhozené s hady, slabá strážkyně zákona, předvidatelný začátek ale hlavně odfláknutý konec. Přesto od prostřední části netrpělivě očekával co se bude dít. Proti hercům žádná, i když jako záporaka bych si dokázal představit jiné herce. Pro Kristen Stewart to byl odrazový můstek k Messengers :-) 40% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Christopher Plummer své scény natočil za dva dny. Jeden den filmoval s Dennisem Quaidem, druhý pak se Stephenem Dorffem. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontáriu. (Terva)
  • Daleho (Stephen Dorff) zranění mění své pozice a množství krve. (Terva)

Reklama

Reklama