Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odmítám dlouhodobé pobyty mimozemšťanů ve svém domě. I tohle divné, hnědé, držkaté, chlupaté, chobotnaté ... Alf ke mně může jenom přijít, pobavit a zmizet dřív, než mi sežere zásoby na zimu. A jestli ho načapám, jak mi užírá chipsy, tak ho nakopnu do sedacího orgánu tak, že mine Melmec o tři miliardy světelných let. Ale pokud bude jenom glosovat dění ze svého svérázného úhlu pohledu, tak mu nějakou tu kočku nebo velblouda ke svačině seženu. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Od dětství totální maximální fanda! Alf je prostě nejlepší! Proč teda nedávám 5*? Protože rodinka, ke které přistál mi přijde trochu... jak to říct... hodně divná. Víc divná než sympatická. Ale tahle chlupatá potvora to dosti silně vyvažuje! Stačí jen pohnout tím jeho rypákem nebo v podání Oty Jiráka jen zachrčet! 90% ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Já prostě ty seriály z dětství nedokážu hodnotit negativně. Byly prostě tak skvělé. Alf rozhodně patří mezi ně. Na to, že jsem Alfa jako malá nesledovala uplně pravidelně, si ho pamatuji dost dobře. Stejně jako ten fakt, že mým prarodičům tento sitcom lezl nejakým způsobem na nervy a vždycky mi to přepínali. Do dnes nechápu proč, vždyť je to tak správně praštěné. Pro mě je Alf jeden z nejstarších sitcomů, které si z televize jako malá pamatuji. A když si ho teď po těch letech pouštím, je mi jasné čím vším si spousty diváků získal. Alf dokáže pobavit, je drzý, sarkastický, ale má své pozemštany rád. Myslím, že dnešním dětem by se ale asi moc nelíbil. Na ně by to bylo málo akční, se slabými efekty a navíc z 80. let, ohrnovaly by nos. Ale pro nás nostalgiky to pořád kouzlo má. Zkrátka a dobře sympatický mimozemšťan, který ani po letech neztrácí svůj šarm. Neustálá chuť na kočky nebo ukecanost, to je zkrátka jeho. Hlášky a bláznivost dělá Alfa Alfem. A osmi žaludky, se také nemůže pochlubit každý. - "If you love something, let it go. If it comes back to you, it's yours. If it's run over by a car, you don't want it." ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tahle legenda mi nikdy zvlášť vtipná nepřišla. Na celém seriálu jsou pro mě zajímavé pouze tři věci. Ten člověk v obleku Alfa se celou dobu musel asi dost pařit. Je to jedno z mála zpracování čehokoli, kde se objevuje moje jméno, ač v anglické podobě Tanner. A Will vypadá jako Par Marts. To je tak vše. 50% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Creator: Paul Fusco, Tom Patchett .. Autory seriálu nepochybně inspiroval ET mimozemšťan. Trochu upravili vizáž emzáka do podoby plyšového zvířátka a nechali jej ztroskotat do soukromí Americké rodinky jako posledního zástupce zničeného rodu. Ano, námět je silně neoriginální, ovšem obsah je parádní. Slovní přestřelky a hlášky jsou parádní. Přesto, jako drtivá většina seriálů, postupně ztrácí náboj až do úplného vychladnutí. __ A jelikož kočky nesnáším, klidně bych tu na zemi několik Alfů přivítal.. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • V Nemecku vyšlo Alfove hudobné CD s názvom „Jetzt Sing‘ Ich!“ (Teraz spievam ja!), na ktorom boli nemecké coververzie pesničiek z filmu. Alfove CD vydala aj reštaurácia Burger King, ktorá tento nosič rozdávala k detským jedlám. (Raccoon.city)
  • V roce 2012 byl v The Hollyood Reporter uveřejněn článek, kde je citován tvůrce Alfa Paul Fusco. V citaci se uvádí, že bývalý šéf NBC Brandon Tartikoff litoval zrušení seriálu s tím, že mohli vzniknout další dvě série. (p.a.douch)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama