Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (952)

plakát

Tetris (2023) 

Tak nějak to do sebe celé zapadlo, i když se tahle 8bitová skládačka občas kostrbatě dostávala napříč úrovněmi.

plakát

Eric - Episode 2 (2024) (epizoda) 

Uf, já nevim. Po dechberoucímu úvodu, kde bylo snad úplně všechno co mám v pilotu rád, se nám vrací totálně nekonzistentní třičtvrtě hodiny, která socilujeme na hraně přetékajícího dobového kýče alá Stranger Things a rozpáraným existenčním krimi dramatem. Což samo o sbě je dost silný kafe. A upřímně nevím podle jakého klíče hodnotit.

plakát

Eric - Episode 1 (2024) (epizoda) 

Jestli jste měli někdy jen na chvilku pocit, že se dá utéct přes charismatem Benedicta Cumberbatche... Jestli jste měli někdy jen na chvilku pochybnost nad hereckými schopnostmi Benedicta Cumberbatche ... tak tady se toho nedočkáte. Možná má tento počin, hluchá místa, nebo je silně emočně přepjatý, ale herecky nedává prostor na pochyby. Gabi Hoffmann je neuvěřitelná a značně potrhuje nevýslovnou hereckou extra třídu. Happy z Netflixu bude dost možná ve výsledku měkkobolná mělká šitka, který svůj nárámně nápadný dobový vizuál máchá v sebráných nejvíc klišé z žánru, ale nevím proč je mi to docela jedno. Pilot za mě má dost na to abych mohl dát pět a nestydět se za to.

plakát

Gangs of London - Episode 5 (2020) (epizoda) 

Blah. Sean čumí, hmouří oči...mám pocit, že na tomhle to bude stát hodně. Přestává to dávat smysl.

plakát

Gangs of London - Episode 4 (2020) (epizoda) 

Jako brát si za rukojmí děti mi přijde dost slabý. Natahovat tak případnou dramatičnost zápletky je dost levný. I tak je to řemeslně dost unikátní záležitost.

plakát

Gangs of London - Episode 3 (2020) (epizoda) 

Přehlednost a explicita akčních scén je až neuvěřitelná, ale vždycky se ukáže jako takovej booster. Buď na začátek nebo na konec dílu. Otázka je jestli to neni málo.

plakát

Gangs of London - Episode 2 (2020) (epizoda) 

Ok, tohle je jízda. Navazuje se tu na pilot v podstatě v reálném čase a důsledky jsou celkem očividné a rychle se nám situace vyostřuje. Tedy spíš chýlý k celkem rychlému rozpletení...otázkou je jestli jedné z linek, nebo tlustého střeva. Každopádně, tam kde jiní natahují vývoj či samotnou pointu na celej pěti seriový seriál, zde se tne do živý hned, dokud to není mrtvý. TZN. v tomto případě roztřílený na prejt.