Reklama

Reklama

Země Jhamora je rozdělena vzájemnými předsudky dvou národů - okřídlených Nohrinů, pánů oblohy a Lockniů, kteří využívají mystické síly země. Když se Delgo, Locknický teenager sblíží s Nohrinskou princeznou, nepřátelství mezi oběma národy ještě vzroste. A je ideální situace také pro císařovnu v exilu, která se připravuje na svou pomstu. Za pomoci vychytralého zrádce a dvou nemotorných sluhů unese císařovna Nohrinskou princeznu a vše svede na Delga ve snaze vyprovokovat mezi dvěma znepřátelenými národy válku. Delgo je zoufalý, snaží se očistit své jméno a zachránit princeznu. Se svým bázlivým přítelem Filem se vydává za Nohrinským velitelem… Podaří se Delgovi dokázat svou nevinnu, vysvobodit princeznu, odhalit zrádce, ukončit válku a sjednotit oba národy dříve, než bude pozdě? (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (28)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Film velmi příjemně přeqapil. Jeho animace je přečež jenom trošku jiná než u ostatních animovaných filmů, což vítám protože se na to hodne pěkně dívá. Zvířátka mi připadala hodně převzatá trošku z mmorpg typu silkroad, wow nebo lineage ale je to možná jenom můj subjektivní pocit... každopádně skvělý film, ve kterém jsou některé gagy dost k zasmání... ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Vcelku nezajímavá podívaná s mnoha špatnými vtipy, nezajímavými dialogy a s otřesnou a odpudivou animací postav(prostředí vcelku ujde…). Těšil jsem se na závěrečnou bitvu, která mohla být zajímavá…. ale bohužel nebyla. Je smutné, že v tomto animáku vůbec nic nefunguje, a tak hodnotím 1 hvězdičkou... PS: Podobnost tohoto filmu s Avatarem je opravdu nulová… ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Je to klasická 3D pohádka, máme tady 3 strany, ztoho jedna (královská) pomocí generála kuje pikle s Odpadlíky a skrz princeznu osnuje plány na mír s Ještěrkami. Ve filmu narážejí na nenávist a odpuštění, které spolu tak nějak bojují. Každá ze dvou stran má figurku podobnou oslíkovi ze Shreka a nejaké další zajímavé schopnosti (ovládání kamenů, létání). Pokud máte rádi klasické animáky, kdy praštíte obra kladivem do hlavy a on si toho nevšimne, stylem Tazmánský čertík, tak se budete celkem často smát. Je tam dost narážek a vtípků propletených celým filmem, občas nějaké to poselství pro voliče ODS a hodně vydařená animace. Jinak Mrazíkovy titulky jsou hodně zcestné (jako by ten film ani neviděl, jen přeložil txt), raději jsem si vytvořil vlastní... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nudné, nezajímavé, i ta sotva hodina a půl se příšerně táhla. Jediné, co se mi líbilo, tak zasazení, ale zbytek... primitivní příběh, možná celkem ucházející postavy, které dokonce v několika případech i umíraly (po této stránce to bylo takové lehce drsnější), ale to by bylo všechno. A z humoru se toho taky moc nevydolovalo. PS: Kdyby Avatar nevyšel o rok později, i bych řekl, že to má zejména dva prvky ukradené z něj. Takhle nemohu nic takového stanovit. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Prečo by som sa mal na niečo hrať, páčilo sa mi to. Klasický sci-fi/fantasy súboj medzi dvomi znepriatelenými rodmi - intrigy, súboje, láska... Akcie je dosť, občas aj dáka dobrá hláška padne a pomerne rýchlo to odsýpa. Dal som štyri šutre SÚBOJU O PLANETU TERRA (od ktorého si Cameron určite požičal viac), tak prečo nie aj teraz... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Poslední film pro Anne Bancroft. (HellFire)
  • Původně měl být film prvním dílem trilogie. (D3VIL)
  • Film byl financován ze soukromých zdrojů. (HellFire)

Reklama

Reklama