Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Místama tomu něco chybí a na šesti dílech se určitě nepovedlo rozehrát partii jako v o dost víc do hloubky jdoucím Narcos, ale žádnýmu fanouškovi kinematografie mapující slavné období drogových kartelů 80. let by tohle ujít rozhodně nemělo. Sofía Vergara se Griseldě sice nepodobá ani za mák, ale ten mrchoidní feeling a v jinak mužském světě naprosto ojedinělý kumšt, ten tomu dát rozhodně dokázala. ()

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Příběh „Kmotry“, která si dá ráda do rypáku, ale chce hodit staré kšefty z Kolumbie za hlavu… sbalí si tedy všechny své saky (i ty tři paka) a vydá se za velkou louži. No, a jelikož starou fenu novým kouskům nenaučíš, brzy se od prodeje letenek vrací k tomu, co jí jde nejlíp – prodej bílého prášku, který si mohou dovolit jen zámožné hospodyňky a rozhodně není určen na pečení nebo do pračky. Šestidílná minisérie se docela vleče, dialogy občas zavání telenovelou a od průměru to nespasí ani hezký retro vizuál… tady by rozhodně víc seděl (a bohatě stačil) celovečerák. Tahle dávka je zbytečně dost řízlá a na kvalitní matroš od kolumbijského nebo mexického kartelu a (bohužel ne tak moc profláklých) pašeráckých nul se to nechytá ani omylem. ■ AnanAss‘s Score: 5/10 ■ ()

Reklama

Bludicka.Julie 

všechny recenze uživatele

Za mě naprosto dokonalé ve všem a ona ba Oscara! Bylo tam všechno... A moc nechápu tady to machrování o tom,co všechno o Griseldě vím a že to není pravda, a tak dám 3 hvězdy?? Odkdy se hodnotí v seriálu pravda? Já mám o ní taky nacteno, hodnotím serial s výkony, kamerou, hudbou a vším a dávám 5 hvězd. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„UVIDÍME, KAM AŽ TO DOTÁHNEŠ…“ Stará rašple se třema parchantka dorazila do USA. Když dorazí zubař, dělá zuby, když pekař, peče chleba, když... No a Griselda rozumí obhodu s koksem… Je to dramatický a jde to celkem rychle – jako by nebylo moc co vyprávět. Třeba jeden díl je věnovanej její osobnosti – teda v časech, kdy ji začíná pomalu jebat v palici, což z ní dělá nesnesitelnou svini. No nevím… asi by z toho byl dost dobrej celovečerák! Možná je to i tím, že se tvůrci celkem vzdálili od reality… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Drogová královna Griselda Blanco, prodávala kokain za 80 milionů dolarů měsíčně. 2.) Syn, Michael Corleone, žaluje Netflix za „neoprávněné“ použití podoby a identity svojí matky. 3.) Thx za titule “Tereza Nesvačilová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Griselda Blanco, jediná žena, které se bál sám Pablo Escobar, jehož citát celý tento seriál otevírá.  Kdo viděl Narcos a bude čekat stejnou akci, bude nejspíš zklamán. Griselda je v tomto podání spíš osobnostní drama o vývoji ženy, které se bál kde kdo a která si zcela podmanila drogový svět. Sofia Vergana ji ale zahrála naprosto dokonale a pro skvělý zážitek doporučuju originál znění s titulky a rozhodně ne dabing. Pro ty kdo o této ikonické ženě nemají ani potuchy doporučuju trochu zapátrat, nebo si poslechnout opravdové zločiny, kde ji holky zpracovaly dosti dopodrobna. Za zhlédnutí ale rozhodně stojí. Moje hodnocení: 8/10 ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • Skutočná Griselda Blanco vlastnila nemeckého ovčiaka menom Hitler. (Motinski)
  • Natáčelo se od 30. ledna do 30. června 2022 a filmování probíhalo v Kalifornii (Los Angeles, Long Beach) a na Floridě (Miami). (fiLLthe3DD)
  • Syn reálné Griseldy Blanco jménem Michael Corleone Blanco (pojmenován byl po postavě z filmu Kmotr, 1972) zažaloval Netflix za zpracování příběhu jeho matky. Michael na téma své rodiny hovoří velice otevřeně a o práva ke zpracování příběhu se dokonce podělil s jinou produkční společností – ta mu však za práva za zfilmování zaplatila, zatímco od Netflixu žádnou finanční kompenzaci neobdržel. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama