Reklama

Reklama

Probuzená smrt

  • Velká Británie Wake of Death (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sun Quan, hlava čínské mafie, neměl nikdy při pátrání po ztracené dceři narazit na gangstera na odpočinku Bena Archera (Jean-Claude Van Damme). A když už na něj narazil, neměl mu zabíjet manželku. Rozpoutal tím vražednou smršť, která neutichne, dokud se jeho hlava (nejlépe oddělená od těla) neocitne v Benových rukou. Co ale zmůže jeden k smrti naštvaný chlap proti armádě všehoschopných čínských zabijáků? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

klerik 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som sa odvážil pozrieť film s idolom môjho detstva :) a tak trochu som to ľutoval... Hrozne stupidný scenár nedodržuje ani základné logické klišé a potápa film. Na druhej strane technická stránka bola pomerne dobrá, len škoda, že väčšina sľubnej akcie je zbytoče prestrihaná, resp s chaotickou kamerou - myslím, že JC by stále zvládol aj náročnejšiu choreografiu. Keby však na takejto úrovni ostali Lundgrenovky a Seagalovky, bol by béčkový svet o čosi krajší... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo slabý a už jsem se bál že se to takhle bude táhnout celý film ale pak se to rozjelo a začalo se střílet a hned se zvedlo napětí a Van Damme zase předvedl to co umí! Střílení, libový honičky na motorkách, krví se taky nešetřilo a ktomu skvělý soundtrack který hned tu akcičku vylepší. Pecka film. ()

Reklama

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Špatné scénáře a J-C Van Damme se hold potkávají. WAKE OF DEATH nenabízí široký pohled ani na jednu "akční" scénu, protože tak zběsilý střih jsem dlouho neviděl. Krutost scény dvou dědků taky neohromí a nemají vlastně žádný význam. Vím, o čem ten film byl, ale všechno směřovalo úplně jiným směrem, než mělo. Pokračování WAKE OF DEATH dejte do rukou Ed Woodovi. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Áaale čo, tak ono sa nám tu Van Damme pokúša hrať! No len škoda, že ho to nenapadlo skôr, pretože v pár scénach sa mu to darí a tie, spolu s akciou asi jediné zachraňujú úplne tuctový a ohraný scenár. Na Jean.Claudea je to konečne rýchlejšie, efektnejšie a novšie. Nemôžem však povedať vyzretejšie. Jednoducho viac priťahujúce po iných stránkach, než tých, ktorý má vecný film mať. 65%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Cynthie pracuje jako sociální pracovnice a má na starost ilegální čínské přistěhovalce. Na jedné ze zadržených lodí najde mladou Kim. Protože se zdá, že nikoho nemá, rozhodne se o ni postarat. Přivede ji domů a přesvědčí soudce, že kdyby byla deportována, hrozilo by jí nebezpečí. Záhy však vyjde najevo, že vzít ji k sobě byl osudový omyl. Její otec je totiž vysoce postavený gangster obávaných triád. Bijec Jean Claude Van Damme nehodlal svoji kariéru s prošlou záruční lhůtou v novém mileniu zabalit a zkusil to přes jakýsi pokus o charakterní herectví. Na svém kontě měl jen zanedbatelné minimum takových rolí a přetransformovat se do role gangstera mstícího se za smrt své blízké mu nemohlo v konečném výsledku vynést kýžené vavříny u diváků. Málo akční a nedomrlý pokus o drsnější gangsterku naopak prohloubil jeho propad. Jeho častá spolupráce s neznámými režiséry ho stála dobré postavení na akčním poli a definitivně ho uvrhla do slabé "béčkové" produkce, do které spadá i tenhle nevýrazný film. Mé hodnocení: 40% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Poté, co Ringo Lam odstoupil, se režie ujal Cess Silvera, ale po dvou týdnech natáčení v Kapském Městě byl vyhozen. (Cheeker)
  • Původně režíroval film Ringo Lam, ale po pár týdnech natáčení v Kanadě od projektu ustoupil. (Cheeker)
  • Ben (Jean-Claude Van Damme) hraje se svim synem Nicholasem hru „Tekken Tag Tournament“. (SeBig)

Reklama

Reklama