Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (161)

boshke 

všechny recenze uživatele

Ač matčinému prsu již odrostlý, animované pohádky mám rád. Auta, Příšerky s r.o. nebo Vall-I podle mě strčí pěknou řádku hraných filmů hravě do kapsy. Navíc v poslední době se tyto pohádky profilují jako "zábava pro celou rodinu", tudíž i humor již není tak dětský. Strašpytlík však patří k těm nejslabším. Chatrný děj, hloupý hlavní hrdina, kterému člověk ani nemá sílu fandit a velké "finále" plné mimozemšťanů ničících vše, co jim přijde pod chapadlo, kteří přišli děsiví i mně, natož pak dětem, kterým je film určen... 30% ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Pohádka typu "naházíme tam všechno, co nás napadne", která se podle mne dost míjí s věkovou skupinou, pro kterou má být určena. "Vtipné" narážky na různé filmy děti těžko pochopí, zato jsem byl svědkem hromadného úprku brečících mrňousů ze sálu při honičkových scénách s mimozemšťany. Tohle asi záměrem tvůrců nebylo. ()

Reklama

liberita 

všechny recenze uživatele

Možno ako odchovanec klasických disneyoviek nehodnotím úplne objektívne, ale podľa mňa si toto viac ako hviezdičku nezaslúži. Je to hlúpe a nudné, chýba tomu vtip aj zaujímavý dej a zo všetkých postavičiek je sympatická jedine rybka, ktorá nerozpáva. Slovenský dabing a prespievané pesničky sú posledným klinom do rakvy Kurolittla. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, že tenhle film vyšel ze studia Walta Disneye je celkem vtipný. Nejspíš to není pro menší, ale alespoň já jsem se občas zasmál. Autoři si udělali tak trochu legraci z Války světů a zabudovali ji do celkem infaltilního děje. Poslední dobou však vzniká mnoho filmů dělané tímto způsobem a tak tento ničím zajímavým nevyniká. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Roztomilé kuriatko bojúce proti predsudkom okolia, sklamanniu jeho otca a UFONOM. :D no co viac si možete priať?! I ked s animáciou som nebola až tak velmi spokojná, alebo skor nebola som na takýto tym animáku zvyknuta. Prijemný film po nedelnom obede. Nie je to však žiadna pecka. Určite si však užijete koniec, ktorý ma velmi milo prekvapil. :D ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Jeden čas bylo ve vývoji pokračování, jehož pracovní název byl „Chciken Little 2: The Ugly Duckling Story“ a jehož výrobu mělo obstarat Disneytoon Studios, které se zaměřovalo převážně na tvorbu levných filmů určených pro video. Poté, co se stal kreativním ředitelem Walt Disney John Lasseter, však bylo pokračování zrušeno. (fiLLthe3DD)
  • Když sedí strašpytlík na střeše, je záběr zepředu a sedí blízko výstupku. Následně je záběr zezadu a strašpytlík je najednou na druhé straně. (Patrik256)

Reklama

Reklama