Reklama

Reklama

Princezna na hrášku

  • angličtina Once Upon a Princess
Trailer 2

Obsahy(1)

Na pohádkovém francouzském zámku probudí princeznu Agnès de Sully de Montana Bleue jednoho dne hrozivé burácení davu pod okny. V zemi se bouří nespokojený lid a ona se musí okamžitě dostat do bezpečí. Na vznešené róby, ani plné truhlice není čas, stává se tedy vyhnankyní. Na radu své komorné se vydává do dávno zapomenuté rodné země, až do dalekých Čech, kde ji ale nedůvěřivá Hraběnka, poté, co se její syn do Agnès zamiluje, podrobí přísné zkoušce, kterou všichni tak dobře známe: nechá ji nemilosrdně ustlat na malém zeleném hrášku. Uspěje princezna v osvědčeném testu a prokáže svůj vznešený původ? Anebo po dlouhé vyčerpávající cestě usne hlubokým spánkem? (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

Koukám, že Babinčáková opět zaperlila...no, nic...v zajímavostech jsem se dočetl(doufám, že omylem), že stará diblík Plekancová/Vonráčková byla původně obsazena jako princezna na análním kolíku, to mě opravdu poser. Nic proti gerontům...sám jsem jeden z nich, ale princezna. :-), NTPC

Archivář

Archivář (hodnocení, recenze)

Pan.Antonin

no měl jsem to štěstí natáčet první verzi...  na druhou jsem už nechtěl jet ..... a z původního pozvání zbylo akorát nic..  ani jsem se oficiálně nedozvěděl, kdy je ta premiéra.... ale aspon mám fotky z natáčení.. :)

Uživatel gegstrer smazal svůj příspěvek.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Já až dnes šokovaně zjistil, že duo Adamcová Vondráčková natočilo po Perfect Kiss další tři filmy!

na příspěvěk reagoval callix, InJo

Pan.Antonin

Pan.Antonin (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Plus ta zajímavost tady: "Pohádka se natáčela na soukromém zámku Líšno. Některé zdejší scény se natáčely 2x, protože došlo k přeobsazení Lucie Vondráčkové, která měla původně hrát princeznu, ale následně byla obsazena do jiné role. (Archivář)". 

na příspěvěk reagoval Archivář

Reklama

Reklama