Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Fakt to vyzerá jak remake Prvej ligy. Len namiesto baseballu sa tu hrá americký futbal, ktorý ma baví ešte menej ako ten náš. Je tu tím zložený z bandy rôznych divných postavičiek alebo lúzrov a aj keď je v obsadení kopa hviezd, tak ma ani jeden z nich nebavil a ani raz som sa nezasmial. To kto vyhrá záverečný zápas mi bolo jedno. Takže ani na druhý pokus ma to nechytilo a to vysoké hodnotenie na ČSFD vôbec nechápem. 3/10. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Neviem, či by som to nemal jednoducho nazvať guilty preasure, dať do komentu milión bodiek, smajlíka a nechať tam spokojných plných 5. "Asi bych měl říct něco duchaplnýho... ale to není náš styl!" Táto veta myslím dáva najavo všetko, o čo filmu ide.. Ja len dodám, že obsadenie bolo megachrumkavé! Ani večne mdlý Keanu a večne afektovaný Jones mi tu kupodivu vôbec neprekážali. Ale tri víťazné stupienky patria samozrejme trojici: utrhnutý Favreau, neustále húliaci Ifans a netradične taťkovský Hackman. Nie, toto nie je asi umenie, ale je to rozhodne zábava. A hlavne so srdcom(!). ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Feel Good zábavka, ktorá možno mala ambície vystreliť vyššie, ako vystrelila, ale na počudovanie fakt slušná. Neriešim rozprávkový nereálny príbeh a konanie hlavných postáv, ale kasting vyšiel na jednotku od samotného Keanu Reevesa až po najposlednejších "pošukov" z náhradníkov. Pohodový film aj po tých dlhých rokoch od premiéry. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Profesionální hráči amerického fotbalu se rozhodnou stávkovat za zvýšení svých platů, tak je trenér (Gene Hackman) najmout tým náhradníků (Shane Falco (Keanu Reeves) - hráč, který kdysi dávno zkazil Sugar Bowl a od té doby je vyřízenej), hluchého útočníka, kněze, bojovníka sumo, osobní gorily jednoho zpěváka, a v neposlední řadě mého oblíbeného Rhyse Ifanse). I když jsou ze začátku jen k smíchu, později se této bandě začne i dařit - zvlášť když jsou podporováni roztleskávačkami z blízkého erotického klubu... A nechybí spousta humorných okamžiků, velké vítězství i velká láska, skvělé herecké výkony ... ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nic moc, od bitky v baru skvělá zábava. Jen mě překvapil nepříliš nápaditý styl snímání fotbalu, což u těchto filmů začínám považovat za základ a vzhledem k tomu, že fotbal zabírá cca polovinu stopáže je to negativum velké. Pokud by se tvůrci více věnovali týmu, dialogům a příběhu mohl to být velmi dobrý (a tak trochu jiný) film o fotbalu. Takhle se jedná o velmi zábavný, ale přesto průměrný snímek. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Japonské jméno Fumiko je ve skutečnosti jménem ženským. (Matty)

Reklama

Reklama