Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární příběh o okouzlující a statečné indiánské princezně pokračuje - Pocahontas se v doprovodu brita Johna Rolfa, trochu přerostlého tělesného strážce a trojice černých pasařérů, jimiž jsou nerozluční kamarádi mýval Meeko, kolibřík Flint a buldoček Percy, vydává vstříc novým dobrodružstvím na palubě velké lodi, která míří do daleké Anglie. Krásná indiánka všude budí pozornost. Je pozvána na královský ples a v průběhu příprav se sbližuje s Johnem Rolfem. Nečekaný návrat Johna Smithe přinutí Pocahontas rozhodnout se mezi dvěma láskami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Barb1 odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto animovanúmu filmu svedčí len jedno slovo a to "chyba" !!Prvá čast filmu ma neuveritelne dostala,stále ked si ju pozriem ma pochytí nostalgia po detstve.Pokračovanie som si pozrela prvý krát už dost v staršom veku-naštastie!Z jednotky má človek také krásne pocity o láske dvoch ludí a tuto to BUM akoby nič celé zničia.Proste hroza.Pocahontas patrí k Johnovi Smithovi a ked po jednotke nemá byt s ním tak nemá byt ani s nikým iným.Celý tento film by som stiahla z obehu. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Když už se v následujícím dílu čehokoliv objeví "video film" je to vždy známka toho, že nic dobrého to nepřinese. Bohužel tohle ztratilo svůj pověstný šarm z první Pocahontas. Navíc jsem byla trochu šokovaná, že i v kreslené pohádce z roku 98 stojí žena mezi 2 muži.. A nakonec si ani nevybere toho pravého! Tím úplně potopili romantický příběh z prvního dílu..vrrr. ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Mnohem chudší než první díl, jak po stránce vizuální, tak po té scénáristické, chybí opravdu hezké písničky a osudovost prvního dílu a povedené vtipy. Sice se opět jedná o střet kultur, ale prostředí Londýna není zdaleka tak zajímavé jako lesy Virginie. A navíc, Pocahontas nezůstane s Johnem Smithem, ale nějakým Johnem Rolfem... ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem komentárom typu, že druhý diel bol zbytočný a nemal vôbec vzniknúť. To sa dá povedať pri iných rozprávkach ako Mulan alebo Popoluška, ale príbeh Pocahontas by bol bez druhého dielu neukončený. Návšteva kráľa v Londýne a John Rolf k nej predsa neodmysliteľne patria. To však nič nemení na tom, že nedosahuje kvality prvého dielu a tvorcovia si na ňom nedali záležať! ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Pocahontas 2 by byla skvělým pokračováním, kdyby to nemělo stejný problém jako jednička... a to strašná, ale fakt strašná rychlost. Letem světem a dost. Narativ, kdy se hlavní hrdinka zamiluje do jiného a první láska vyprchá, byl v té době pro Disneyho poněkud nadčasový, ale kvůli té rychlosti to je strašně nešikovně uchopené. Takhle to je spíš jedna událost za druhou bez pořádné hloubky... a je to škoda, protože mě to i navzdory mým očekáváním (k pokračování starých Disneyovek přistupuju dost skepticky) vcelku chytlo. Škoda té povrchovosti. ()

Galerie (130)

Zajímavosti (3)

  • Všechny postavy dabovali herci z prvního dílu, jen kapitána Johna Smitha namluvil místo Mela Gibsona jeho mladší bratr Donal. (Terva)
  • Film je inspirován skutečnýmí událostmi ze života Rebeccy Rolfe, původně známé jako Pocahontas, a její svatby z Johnem Rolfem. (Terva)
  • Väčšina medvedích zvukov je reálnych, ale jeden hlasný zvuk počas jednej sekvencie bol v skutočnosti zvuk slona. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama